E ovako ovaj tut je za ubacivanje modela iz obicnog csa u steam cs!Postavio bih temu ranije al nisam mogao jer sam vec postavio 3 teme tako da sam morao cekati 00:00...e ovako da ne duzimo....
Prvi korak odete desni klik na cs desni klik,properties/find target,udjete u folder u mom slucaju je ovako....
C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike
kad ste usli tu udjete u models ikonicu i dodjete do ovoga
C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike-models
onda udjete u player
C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike-models-player
iz tog foldera kopirate sve sto imate i onda....
Udjete u C-Program Files-Steam
nakon toga kliknete na steamapps
C-Program Files-Steam-steamapps
onda kliknete na svoj steam npr "vladangojic" onda udjete u counter strike folder
C-Program Files-Steam-steamapps-vassteam-counter-strike-cstrike nakon toga udjete u models
C-Program Files-Steam-steamapps-vassteam-counter-strike-cstrike-models
pa udjete u player C-Program Files-Steam-steamapps-vassteam-counter-strike-cstrikemodels/player
izbrisete sve iz tog foldera i paste sve sto ste kopirali iz predhodnog foldera tj ovog C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike-models-player
Koji je u mom slucaju! I tako ste uspjesno bez imalo problema namjestili sebi na steam csu modele iz obicnog csa....
Hvala na citanju i nadam se da sam pomogao kome je trebala ova pomoc!
Prvi korak odete desni klik na cs desni klik,properties/find target,udjete u folder u mom slucaju je ovako....
C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike
kad ste usli tu udjete u models ikonicu i dodjete do ovoga
C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike-models
onda udjete u player
C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike-models-player
iz tog foldera kopirate sve sto imate i onda....
Udjete u C-Program Files-Steam
nakon toga kliknete na steamapps
C-Program Files-Steam-steamapps
onda kliknete na svoj steam npr "vladangojic" onda udjete u counter strike folder
C-Program Files-Steam-steamapps-vassteam-counter-strike-cstrike nakon toga udjete u models
C-Program Files-Steam-steamapps-vassteam-counter-strike-cstrike-models
pa udjete u player C-Program Files-Steam-steamapps-vassteam-counter-strike-cstrikemodels/player
izbrisete sve iz tog foldera i paste sve sto ste kopirali iz predhodnog foldera tj ovog C-Program Files-ClarionClarionCS-cscstrike-models-player
Koji je u mom slucaju! I tako ste uspjesno bez imalo problema namjestili sebi na steam csu modele iz obicnog csa....
Hvala na citanju i nadam se da sam pomogao kome je trebala ova pomoc!

, mogao si da dodas par slika jer znas kakvi su pocetnici
nice bro