Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Snimanje igrice PS3 - pomoc !

115 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.02.2012. u 17:05

Poz, e ovako !

Zna li neko kako da snimim igricu na PS3, odnosno da ne stavljam svaki put CD, da bih mogao igrati, vidjao sam to u raznim igraonama, znaci da je moguce napraviti ?!

Hvala !
Ako kupujes one cipovane igre tj. piraterije to ti je do njih.

Npr. kod nas u tuzli u kobri snime ti igru koja sama sebe snimi na HDD.

Eh sada jedino ako ima neka vrsta tog cipa koji to radi automatski
Nisu cipovane, a i da su cipovane ni bi ih mogao pokrenuti jer mi PS3 nema cip !

Znaci igram igre samo preko orginalnog cd-a !
Trebalo bi na osnovnom interfaceu da postoji opcija za snimanje. Ali koliko ja znam, opet nije moguce snimiti cjelu igru i igrat je bez diska. Jedino ako postoji neka piratska aplikacija za to.

Mislim bilo bi malo glupo za Sony da dozvoli tako nesto jer bi se tako smanjila prodaja igara.

Post dobio aplauz od Zelpus

to sto si ti vidio je ckrekovani PS3 tj jailbreak. A orginalne igrice nemozes snimati na PS3HDD.
Ako ti je cipovan, onda mozes snimati preko nekih programa i ne mozes original igre jer imaju zastitu
cheezie je napisao/la:
Trebalo bi na osnovnom interfaceu da postoji opcija za snimanje. Ali koliko ja znam, opet nije moguce snimiti cjelu igru i igrat je bez diska. Jedino ako postoji neka piratska aplikacija za to.

Mislim bilo bi malo glupo za Sony da dozvoli tako nesto jer bi se tako smanjila prodaja igara.
Znaci da necu moci snimiti !

Hvala na informacijama !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.