Diskusija
[PIC] smoki crap 2
302 pregleda · 3 odgovora · otvorena 03.02.2012. u 01:57
Kod prvog rada i nisi bio baš nešto posebno kreativan jer na tom logotipu ne vidim ništa što bi ga isticalo. Ali, drugi rad je odličan. Ideja je vrhunsku realizovana.
Moja ocjena:

A jesi ovdje koristio Illustrator ili neki drugi softver?
Moja ocjena:

A jesi ovdje koristio Illustrator ili neki drugi softver?
Prvi rad:
-Svidja mi se nacin na koji uradjen logo.
-Takodjer boje su veoma dobre
-I svidja mi se sama ideja logo-a
Ali na majici imas neku cizu koja ti je tacno na sredini logo-a, msm da je to takav template majice vjerovatno i da si to primjetio ali moglo se izbjeci.
-Ne svidja mi se ovaj cosak na "R" , mislim da su mogao da odrezes onaj dole ko zavrnuti dio.
-I meni se licno ne svidja ovo sa strane sto si stavio, ovo sto ima desno i lijevo od logo-a , nezz kako se zove ali mislim da bi bolje izgledalo da nisi to ubacivao.
Drugi rad:
-Opet , ideja veoma dobra.
-Extra je i odradjen logo.
-Ne svidja mi se ono "TM" na vrhu slike , mislim da bi bolje bilo da si stavio negdje oko onih peraja
-Ne svidja mi se ova bijela ciza sto ide od usta tamo nazad , jer ne vidim sta ona predstavlja.
-Takodje ovo si mogao malo bolje uraditi ( ne govorim za kvalitet slike ovo je low kvalitet ispao dok sam zoomirao ) , mislim na ove tamnoplave cize.

- I nemoj misliti da hejtam ali za nijansu je svijetlija boja slova " I " od ostalih slova , na prvoj slici, gdje pise "DIVE"
Ali sve u svemu radovi su veoma dobri.
Ocjena:
-Svidja mi se nacin na koji uradjen logo.
-Takodjer boje su veoma dobre
-I svidja mi se sama ideja logo-a
Ali na majici imas neku cizu koja ti je tacno na sredini logo-a, msm da je to takav template majice vjerovatno i da si to primjetio ali moglo se izbjeci.
-Ne svidja mi se ovaj cosak na "R" , mislim da su mogao da odrezes onaj dole ko zavrnuti dio.
-I meni se licno ne svidja ovo sa strane sto si stavio, ovo sto ima desno i lijevo od logo-a , nezz kako se zove ali mislim da bi bolje izgledalo da nisi to ubacivao.
Drugi rad:
-Opet , ideja veoma dobra.
-Extra je i odradjen logo.
-Ne svidja mi se ono "TM" na vrhu slike , mislim da bi bolje bilo da si stavio negdje oko onih peraja

-Ne svidja mi se ova bijela ciza sto ide od usta tamo nazad , jer ne vidim sta ona predstavlja.
-Takodje ovo si mogao malo bolje uraditi ( ne govorim za kvalitet slike ovo je low kvalitet ispao dok sam zoomirao ) , mislim na ove tamnoplave cize.

- I nemoj misliti da hejtam ali za nijansu je svijetlija boja slova " I " od ostalih slova , na prvoj slici, gdje pise "DIVE"
Ali sve u svemu radovi su veoma dobri.
Ocjena:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.