Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana 30 bodova

Problem sa SA

700 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.02.2012. u 11:22

Instaliro sam sve kako treba, krekovo, pokrenem, uđe, al kad treba da izbaci 'meni' izađe iz igre !?

Skino sam 1337 krekova sa neta.
Reinstal sam 1337 puta.
mozda ti nevalja ta instalacija ?
jel to sa nekim adonsima il sta
skini neku drugu sa neta pa probaj
idi na "To see what data this error report contains, click here." pa nam kopiraj ovdje...
Jesil ranije igrao tu igricu na kompu,jel ti ranije mogla...Ako jest onda je definitivno do instalacije.Skini neku bolju i provjereniju.A mozda je i do toga da su ti driveri zastarjeli i da bi ih trebalo updateovat....LP
Nisam igro na svom kompu, uzeo sam od druga CD i inst. kod sebe.
kod njega moze.
AndresIniesta je napisao/la:
PM !
Opet isto..

Pokušaj promijeniti Compatibility..

Ne pada mi više ništa na pamet.
AZA je napisao/la:

Pokušaj promijeniti Compatibility..

Ne pada mi više ništa na pamet.
Pa jesi probao sa drugom instalacijom
Nije do instalacije, imao sam i ja isti problem, do cracka je.
Samo skini drugi crack sa neta, koliko se sjecam, crack se zove "San Andreas 2Lions Crack" ili tako nesto. Samo ga nadji na googlu i bice ti ok sve
Stavi slušalice sa mikrofonom u ono crveno i zeleno i proradiće,do zvučne kartice je,ja kad imam taj send eror report samo sluše stavim i proradi uvijek svaka igra
TAU je napisao/la:
Stavi slušalice sa mikrofonom u ono crveno i zeleno i proradiće,do zvučne kartice je,ja kad imam taj send eror report samo sluše stavim i proradi uvijek svaka igra
aaaaaaaa u tom zecu lezi grm
Can you run it ? , probaj to , izabereš samo GTA San Andreas i izbaci ti možeš li igrat igru , moraš imat JAVU instaliranu
Log_Zeko je napisao/la:
Nije do instalacije, imao sam i ja isti problem, do cracka je.
Samo skini drugi crack sa neta, koliko se sjecam, crack se zove "San Andreas 2Lions Crack" ili tako nesto. Samo ga nadji na googlu i bice ti ok sve
Skino sam taj, i opet sve isto..

Ko mi pomogne poslat cu mu i dodatnih 50 bodova..
Danas oko 11h preko tseamwiewara da sredimo?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.