Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Prebacivanje novca - usluga

232 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.02.2012. u 20:08

Potrebna mi je stranica preko koje mogu trade novac sa alertpay-a na moneybookers (skrill), odnosno da ima opcija "uploud money - alertpay" i withdraw - moneybookers(skrill). I po mogućnosti da je instantly
Moneybookers to ne podržava , ali našao sam ovu stranicu , nisam siguran da je sve uredu , pokušaj prebaciti koji fening
i ovu takodje http://www.auto-xchanger.com/exchange-alertpay/alertpay-to-moneybookers
Haris je napisao/la:
Moneybookers to ne podržava , ali našao sam ovu stranicu , nisam siguran da je sve uredu , pokušaj prebaciti koji fening
i ovu takodje http://www.auto-xchanger.com/exchange-alertpay/alertpay-to-moneybookers
Nisam trazio exchanger, to i samo mogu da nadjem , ovo ni budala koristila ne bi

Trebam nesto kao Freelancer.com‏, koji podrzava paypal je***i, a ne alertpay -.-
Oziris je napisao/la:
Naravno, bolji ku**a. Moras 200eura na racunu imati da prebacis. Ajde suti molim te.

Aldine, nisam siguran da to postoji uopste. Jedino xchanger.
Extornia je napisao/la:
Naravno, bolji ku**a. Moras 200eura na racunu imati da prebacis. Ajde suti molim te.

Aldine, nisam siguran da to postoji uopste. Jedino xchanger.
Jesi ti dobar? Ja juce cenera prebacio jednom liku placao neki akaunt na igrici...

Ne pricaj kad ne znaš.
Oziris je napisao/la:
Jesi ti dobar? Ja juce cenera prebacio jednom liku placao neki akaunt na igrici...

Ne pricaj kad ne znaš.
Glupane mrtvi. Moram ovako kad si mentalno glup.

1. MISLIO SAM KADA TAJ NEKO KOME TI POSALJES PARE DA PREBACI SEBI PARE DA IH UZME MORA IMATI 200 EVRA
2.ONEBIP JE SRANJE I IMA PREVISE FEE-A
3. ONEBIP JE ZAKON ZA DJECU KAO TI
4. HVALA BOGU PA IMAM KARTICU I PAYPAL, ALERTPAY I MONEYBOOKERS.
Extornia je napisao/la:
Glupane mrtvi. Moram ovako kad si mentalno glup.

1. MISLIO SAM KADA TAJ NEKO KOME TI POSALJES PARE DA PREBACI SEBI PARE DA IH UZME MORA IMATI 200 EVRA
2.ONEBIP JE SRANJE I IMA PREVISE FEE-A
3. ONEBIP JE ZAKON ZA DJECU KAO TI
4. HVALA BOGU PA IMAM KARTICU I PAYPAL, ALERTPAY I MONEYBOOKERS.
Hvala bogu pa nisam kao ti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.