"Neću da te lažem i zavlačim, stvar je sledeća. Prestajemo sa radom i palimo iz grada. Otkazale smo i stan, nećemo se vraćati više. Ne moraš da se brineš za mene, diplomirala sam na farmaciji pre desetak dana i ne moram više da radim ovo. I onako sam se
ku****a samo da bih se nekako dokopala diplome. Još nešto, pristajale smo na seks bez kondoma zbog bolje love par puta i sve smo navukle triperčinu, hlamidiju i još sto nekih kuraca. Kaži ortacima da se prekontrolišu, nije ništa strašno i sve se leči. Jebiga, žao mi je. Žao mi je i što nisam došla da se pozdravimo, ali mislim da je tako najbolje. Ne vredi da me zoveš, biću nedostupna na sve brojeve. Pobacale smo sve kartice. Puno sreće u budućnosti, Monika.
Dete da ti
je**m nerođeno! Kakve
ku****e sreće kad je ona nabila sebi u dupe diplomu i boktepita koliko ‘iljada evra, a mene ostavila sa polnim boleštinama i dva puta obnovljenom godinom, k’o klošara. ‘Ladno je studirala i još završila, a ne ti morončino. Normalno da nije došla da se vidimo, polirao bih joj facom španski zid u predsoblju. Daj, smiri se kretenu, koji ti je
ku**c?! Bolje da je otišla! Kakav sam bilde na kraju bih se i zaljubio u
ku**u… ako već nisam. Ma nisam!
Ku**a prokleta. Sad je gotovo, mogu da se vratim u normalu i da se nadam da me ništa neće podsećati na sve ovo sranje. Poruka! Ko je sad?
E brate,
izrasli mi neki šampinjoni i curi mi nešto k’o tartar sos iz ku**a. Od čega mi je to?
Do muda! Sa’ću da mu odgovorim pa i ja bacam karticu i palim mesec dana na Šar-planinu dok se sve ovo ne smiri.
Od čega ti je?! Pa od
ku**e, nije sigurno od Jo-doro napolitanki i blendameda. Idi kod doktora da ti gurne štapić za uši u rupu na
ku****i i prepiše terapiju. Pa se leči. Otišao "
hahahahahahahahahah ne vjerujem, epic