Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Kako promjeniti font u CS 1.6 v2

343 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.01.2012. u 13:20

- Pošto vidim da niko nece da pomogne osim ukoliko ce dobiti neku nagradu evo mu nagrada malo bodova.
- Znaci zanima me kako da promjenim font slova u CS kao sto je na ovoj slici:

- Samo mi recite kako da promjenim da mi je ovako kada ubijem nekoga da mi ovaj font prikaze gore.
- Ko najdetaljnije objasni dobija bobe. ^^
To ti je do GUI-a, skini MYM gui (klan koji više ne postoji), ali na njihovom GUI-u font je i bolji nego na ovoj slici. Kad kažem bolji mislim, da su ova slova upadljivija još više na MYM Gui-u. 
Rješenje
Downloadujes njihov gui i onda uradi ovo :

Extraktujes sve iz RAR-a , nadjes GUI , 6oox4oo u GUI-u , otvoris folder i kopiras iz njega sve sto ima u isti folder ali samo u CS direktoriju npr . C:/Program Files / games / CS v42 / cstrike/sprites

Post dobio aplauz od skile

Bila tema na HLTV.org-u, vjerovao ili ne, od možda 200-250 komentara, niko nije uspio naći ovakav font :/
Mislim, pogađali su fontove, u smislu, izgleda kao taj, ali da bi bio kao na ovoj slici, moraš povećati rezoluciju na kojoj je "unda" (moviemaker ovog klipa) snimao fragove ... na 640x480; 800x600 je skroz drugačije ... tako da ne pokušavaš džaba i da se nerviraš kao ja nekad 
xxx/cstrike/resource i udji u TrackerScheme [otvori sa notepadom] nadji EngineFont i ovdje gdje pise name ukucaj ime fonta koji zelis [Control Panel/Appearance and Personalization/Fonts]
Znaci nadji font i c/p ime fonta kako dole na slici.

- Hvala svima na pomoci,ali zAAz mi je preko teamviewera pomogao.
- Nije bilo do gui-a. ^^
- Još jednom hvala svima ;D
/lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.