Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Facebook ludilo !

98 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.01.2012. u 11:30

e primetio sam da ljudi non stop sada pricaju oko onih ani sto hoce da obore fb itd , i vec se uhvatila panika klinaca i klincezi hoce da placu itd,paa da i vas pitam dal je to normalno ,bolje igrati sega megu nego cityville texas holdem itd itd , a evo komentar jedne devojke koja bas i nije oke ... pa vi sad se cudite kakava je danasnja omladina ...

Nina Kish · Subscribe · Filozofski fakultet
Aaaaaaa!!!!Ugasice FB???Znaci, moracu da izadjem iz kuce i stvarno se vidim sa pravim ljudima? Uzaaaassss!!!!
Reply · 23 · Like · Follow Post · January 20 at 8:43pm

Dejan Hinda · Top Commenter · Tehnolosko-metalurski fakultet
ili da ih pozoveš kod tebe...
Reply · 1 · Like · January 20 at 9:15pm

Nina Kish · Subscribe · Filozofski fakultet
Dejan Hinda
Ne znas sta je gore...a kako cemo da igramo farmville, cityville,castleville, bejeweled, footbal top manager....? Nije valjda da cemo i to morati da zamenimo pravim drustvenim igrama? (koje se baj d vej, ne zovu za dzabe drustvene, jer se igraju u drustvu drugih ljudi)
Reply · 2 · Like · January 20 at 9:36pm

Dejan Hinda · Top Commenter · Tehnolosko-metalurski fakultet
Nina Kish e ako vam je farmvil svi kod moje bake :D, mogu pomoći i oko menadžera... a možemo i lore, pref monopol, riziko... basket, fudbal ...

Pa sta reci na ovo ?
Ja da sam predsednik Amerike rekao bi im fino da obore i fb i twit i tagged myspace itd...
Brate ne treba trosit zivce na ove debile. Vjeruj mi, evo ti dokaza kako internet sjebe covjeka.
Mislim da od drustvenih mreza ima vise koristi nego stete ( ali sve zavisi od pojedinaca koji ih koriste ) .

Ima retarda koji zive na facebooku i mole Boga za like kao da im za lijek treba i ima normalnih ljudi koji jednostavno udju da vide sta ima novo i da razgovaraju sa prijateljima.

Aa ipak bih volio da ga obore, sve bi bilo puno bolje, bilo bi vise druzenja, vise izlazaka i svega toga.
Znal' iko od vas sta je SARKAZAM
Googlaj sarkazam.

Post dobio aplauz od KillaOR

Pa bas toliko cekam i zelim da ga ugase radi ovakvih debila!
Mide je napisao/la:
Znal' iko od vas sta je SARKAZAM
+1
uostalom svatko ima pravo da provodi svoj život kako želi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.