Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

305 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.01.2012. u 21:17

Procitao sam samo prvi dio jer sve znam
Kako da u sony vegasu usporimo video?
_Kemo_ je napisao/la:
Procitao sam samo prvi dio jer sve znam
Kako da u sony vegasu usporimo video?
Desni klip na klip koji si ubacio u Sony Vegas

Odredist 4 tacke na videu preko Velocitia

Kliknes Desnim klikom na drugu tacku i kliknes na SET TO, tu stavljas brzinu videa, Mozes 300 i mozes 1

Mozes staviti na tacku 2 = 1 velocity a na 3 default i tako ce ti video biti usporen tu i vracat' ce se polako na normalnu brzinu.

Takodjer, imas drugi nacin a to je da uzmes neki dio filma, oznacis ga i kliknes S tj. izrezes taj dio. Kad izrezes, kraj tog dijela razvuces, ali drzis CTRL i vuces prema lijevo ili desno. Prema lijevo je da ubrzas klip, prema desno da usporis.
miire je napisao/la:
Desni klip na klip koji si ubacio u Sony Vegas

Odredist 4 tacke na videu preko Velocitia

Kliknes Desnim klikom na drugu tacku i kliknes na SET TO, tu stavljas brzinu videa, Mozes 300 i mozes 1

Mozes staviti na tacku 2 = 1 velocity a na 3 default i tako ce ti video biti usporen tu i vracat' ce se polako na normalnu brzinu.

Takodjer, imas drugi nacin a to je da uzmes neki dio filma, oznacis ga i kliknes S tj. izrezes taj dio. Kad izrezes, kraj tog dijela razvuces, ali drzis CTRL i vuces prema lijevo ili desno. Prema lijevo je da ubrzas klip, prema desno da usporis.
kako napravis tu gore svjetlost na tom fanatic videu ?
rason je napisao/la:
kako napravis tu gore svjetlost na tom fanatic videu ?
Ovo nisam ja radio, nego drugi moviemaker iz Fnatica. Village.
miire je napisao/la:
Ovo nisam ja radio, nego drugi moviemaker iz Fnatica. Village.

Ovde moraš staviti isti FPS kao i iz HLAE ili će klip da bude u ku**u

Post dobio aplauz od miire

Hvala, pomoglo mi je dosta
Ja sam moviemaking naučio putem tvojih i juGGaKNotovog [full] tutorijala ! Sada znanje dopunjavam tutorijalima sa YT-a i tako .. uglavnom hvala i tebi i juGGaKNotu na svemu
A svima preporučujem da se nebi mučili tj ubacivati file od MovieMakinga i ostalo možete skinuti Full MovieMaking CS na linku;

http://www.gamefront.com/files/20088252/Portable_CS_1_6_MM_Pack

Jednostavan i prilagođen MovieMaking cs svima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.