Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Public vs Mix admini anketa

492 pregleda · 20 odgovora · otvorena 20.01.2012. u 12:09

Pozdrav gameri.
Evo odlučio sam se da napravimo anketu ko pobjeđuje između GAMERS.ba Mix i GAMERS.ba Public Admin-a. Meč će se odigrati u nedjelju (22.01.2012. godine), sa početkom u 17:00 sati.

@EDIT by simba: Ovako, za ove hejtere ispod, neću da švrljam po temi. Kad vam je ovo "botovski" fazon, uzmite vi u vlastite ruke neku organizaciju i dižite nam G.BA Ligu. Ovo se već igra drugi put, i stanje na TS-u jeste kao da se igra WCG. Po 50 ljudi prati hltv, uz komentatora i ne vidim šta je ovdje loše. Ako možete bolje, uradite to i ćao.
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Hoce li biti hltv ili nesto da pratimo
http://gamers.ba/forum/155/155511/mix-admins-vs-pub-admins-final-v2/

Pročitaj

Public go go
biće hltv i unreal komentator
Bice hltv
Nadam se da će ovaj put Public pobjediti.Ulažem velike nade na MorteM-a i njegove momke.Želim im puno sreće.

:D
KNARK je napisao/la:
Nadam se da će ovaj put Public pobjediti.Ulažem velike nade na MorteM-a i njegove momke.Želim im puno sreće.

Hvala ti brate moj puno , hoces gledati na hltv?
Mixeri su mi favoriti, bez sumnje uzimaju (opet).Ali eto sad je malo drugačiji lajn up pa možda bude šanse za public admine.

gl
MorteM je napisao/la:
Hvala ti brate moj puno :) , hoces gledati na hltv?
Naravno..:D
~Moje mišljenje je da ce mixeri pobijediti,ali puberi imaju jaci line up nego prosli put.
~Još me zanima da li ce biti kladionica ?
stereO je napisao/la:
~Moje mišljenje je da ce mixeri pobijediti,ali puberi imaju jaci line up nego prosli put.
~Još me zanima da li ce biti kladionica ?
Nece biti kladionica
Publik idemo osveta

Uglavnom GL
Joj koda igra SK i fnatic bot do bota
ZOPe je napisao/la:
haha, upravo tako :3
miire je napisao/la:
haha, upravo tako :3
nekakvi HLTV neka organizacija a nap do napa ja nmg da vjerujem jos ovi kreteni traze hltv da se ulizu ...
ZOPe je napisao/la:
objasnio , hvala cao9-)
ZOPe je napisao/la:
nekakvi HLTV neka organizacija a nap do napa ja nmg da vjerujem jos ovi kreteni traze hltv da se ulizu ...
hahahaaa, pa o tome ti ja pricam. Umjesto da neku ligu organizuju g.ba ili sl. oni nesto g.ba mix vs g.ba pub ? Napravite nesto da svi mogu igrati.

Ovi sto trazu hltv je istina da se "ulizuju" .. daj bolan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.