Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Prijedlog razgovora

400 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.01.2012. u 21:09

Zdrao'

Znaci treba mi prijedlog kako da zapocnem razgovor s osobom koju ne poznajem , tacnije nikad prije nisam s njom razgovarao .Zensko je u pitanju pa zato 

Nemojte misliti da sam loser ,ali kad ne poznajem interese osobe trazim nacin kako da zapocnem razgovor...ko najbolji prij. Da dobija bobe 
Gdje si ?
Šta ima ?

Najlakše ti je početi, ako ti se sviđa nemoj da primjeti, odma joj ohladiš.
Najbolje ako imas nekog prijatelja koji tu osobu poznaje da te on njoj mali pohvali i tako too 
A onda ti počnes kako je ta i ta lijepa prekrasna kako joj se to vidi na slikama i sl.
A NAJBOLJI NAČIN TI JE DA TE NEKI FREND MALO POGURA 100% !!

I nemoj ono ofirno odmah da si u nju zaljubljen i sl.

IDEALNA veza počinje prijateljstvom, je l' tako?  ♥

Nista ne možeš postići ono odjednom, to mora ići polahko sve svojom putanjom !!

http://www.youtube.com/watch?v=vdyI3owxrwc
eii "ime"

Odakle si ?

Sta ima sta se radi kod tebe ?

Ma nema nista, evo dosadujem se i tako to 

Koje si godiste ?

ja sam 19**

Opa 

Jesi zauzeta ?

ako je zauzeta napises joj : Ako si zauzeta nisi oduzeta
ako nije zauzeta

Moze li se upoznat 

Pa joj posaljes pjesmu da poslusa

http://www.youtube.com/watch?v=uLY9HTq2YV8

Mostarski Nacin 
Ovako nekoliko prijedloga :P

Osobi se javiš sa nekom pohvalom npr kako ti je strašna profilna xD, kada ti odgovori počneš sa odakle si, škola,faks itd, sa pricom itd pozoveš je u gradi to je to !
Pa pitaj je da se malo bolje upoznate da otkrijes sta voli i onda ti je odmah lakse...
Rješenje
Samo nemoj ofirno kao naprimjer: "e onaj znamol se"

Bolje pošalji nekakav link pjesme, kao greška, izvineš se i onda je pitaš odakle je itd itd.
Nemoj odma slati srcad, poljupce (♥, ;*)

Nemoj joj se previše javljati, javi se jednom i sačekaj da se ona sjeti, tj. nemoj joj dosađivati. 

Nemoj joj davati do znanja da ti se sviđa, ali nemoj biti ni nekakav seljak kojeg boli ka***a za sve. 

Raspituj se šta voli raditi u slobodno vrijeme, primjer: voli šetati i ti je fino nakon nekog vremena dok se dovoljno zbližite pozoveš na Vrelo Bosne i prohodate (ako živiš u Sarajevu)

Pitaj je koju muziku sluša, godište itd.

GL 
kažeš joj kako si šta radiš, ko se s tobom budi
a cekaj oces da djevojci pridjes il da je add na fejs ? 
jer ovi gore profilna ovo ono -.-

a onako cao ja sam ".." kako se ti zoves koga cekas evo i ja bas kreno tako pocnes malo i doce na svoje
kao sto momak rece nemoj da primijeti da ti se svijda nikako :p
calm down :p
";D" i ":)" će poslužit, nemoj joj dat do znanja da ti se sviđa, pokreni neki small talk i ako budeš imao sreće, ona će bit' raspoložena za razgovor i pričat će te, onda se čujete ponovo i iće to već nekako, samo nemoj bit' previše ofiran. I ne pokušavaj režirat nikakve razgovore veće od šta ima, da ti je dosadno, i te gluposti, jer 70% je šansa da će otići razgovor u drugom smjeru. Samo opušteno se javi, pa šta bude.

btw. sretno!
Prikazi sebe kakav jesi . Nemoj se uvelicavati , hvalisati jer cure to ne vole . Budi kakav jesi , ono svoj . Skupis muda i kazes mozemol se upoznati ? Ako kaze da , onda samo polako . Pitaj je gdje zivi i u koju skolu ide . Nemoj sad nesto puno ispitivati dosta je par recenica za 1dan. Sljedeci dan se opet javi malo pricaj o nekim temama i reci da je lijepa na nekoj slici . Poslije vec mozes joj poslat link neke pjesme ako hoces recu ti na PM neke .

Samo polako :)
Kordinho je napisao/la:
eii "ime"

Odakle si ?

Koje si godiste ?

ja sam 19**

Opa 

Jesi zauzeta ?

ako nije zauzeta

Moze li se upoznat 

Mostarski Nacin 
Covjek objasnio 
Ma na ovaj nacin mozes i Angelinu zavesti
hhhhahahha 8-)
Kordinho je napisao/la:
eii "ime"

Odakle si ?

Koje si godiste ?

ja sam 19**

Opa 

Jesi zauzeta ?

ako nije zauzeta

Moze li se upoznat 

Mostarski Nacin 
Pa rekao je da je osoba nepoznata kako ce ime znati i cuj napises jos haha momak misli uzivo valjda?

-Sta ima
-Da se upozamo
-Sta radis tad i tad
Pozoves je u kino,kolace itd.
Ma kakve pohvale, kakve gluposti, počni sa šta ima, kako si, dobro si, sta se radi, odakle si, godine i to je to , onda samo koristi smisao za humor da joj se svidiš ono baš na prvi pogled, iz dana u dan sve više razgovora za 10 dana je tvoja ;)
Poenta je da samo postavljaš pitanja, da ništa ti ne zaključuješ .. Znači samo upitnik na kraju i razgovor sa ženskom ne može završiti ni za 100 godina x) Kasnije, uz malo sreće i ti možeš nešto reći :D

Srećno ! :)
Ama pusti ovo sto ti oni pisu budi takav kakav jesi nemoj glumit neku facu jednostavno budi svoj covjek kako inace si upoznao svoje jarane ponasaj se prirodno ako joj se svidas nije vazno sta kazes uglavnom budi fin nemoj biti huligan 
Pocni razgovor gdje si, sta ima, itd. nemoj je odma "oprat na ruke".
Onda polako nakon 2-3 dana pitaj da se nadjete itd.
LubluOtdihat je napisao/la:
Samo nemoj ofirno kao naprimjer: "e onaj znamol se"

Bolje pošalji nekakav link pjesme, kao greška, izvineš se i onda je pitaš odakle je itd itd.
Nemoj odma slati srcad, poljupce (♥, ;*)

Nemoj joj se previše javljati, javi se jednom i sačekaj da se ona sjeti, tj. nemoj joj dosađivati. 

Nemoj joj davati do znanja da ti se sviđa, ali nemoj biti ni nekakav seljak kojeg boli ka***a za sve. 

Raspituj se šta voli raditi u slobodno vrijeme, primjer: voli šetati i ti je fino nakon nekog vremena dok se dovoljno zbližite pozoveš na Vrelo Bosne i prohodate (ako živiš u Sarajevu)

Pitaj je koju muziku sluša, godište itd.

GL 
Objasnio covjek 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.