Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nepoznati broj ?

260 pregleda · 12 odgovora · otvorena 18.01.2012. u 11:58

Pozdrav, e ovako, neznam da li je moguce, ali mi je jako potrebno, imam dakle broj, koji me ometa, znam odakle je ta osoba, ali neznam kako se zove, znaci mogu li na bilo koji nacin saznati kako se zove ta osoba ako imam njen mobilni broj ?

Molim odgovor sto prije..

Hvala
Ako je pretplata i prijavljen 062/061 broj mzoes vidjeti preko portala bhmobile.ba

Post dobio aplauz od Limmaa

Gledam sam vec preko bihnet portala, ali izbaci da nema nikakvih informacija :S

Edit: Mogu li otici u BH telecom centar, mogu li mi oni dati ikakve informacije, ili informacije ?
fino se obrati policiji, reci da te uznemirava, oni ce izvrsit dalji postupak.
Sindrom1ran je napisao/la:
fino se obrati policiji, reci da te uznemirava, oni ce izvrsit dalji postupak.
Hoce sigurno, nemaju drugog posla nego da trce za nekim ko ometa preko telefona neko trece lice.
Znači ako je 061/062/033 odeš u BH Telecom centar i daš ta broj, jer da je bilo kakav broj mogu ga ja msm locirati, i kad ga lociraju valjda ćeš skontat ko je a ako ne skontaš odeš i skontaš...
Odes u policisku stanicu , prijavis i oni ti sve rese , i gotov problem :)
medinjo je napisao/la:
Odes u policisku stanicu , prijavis i oni ti sve rese , i gotov problem
Mozda kod vas u Srbiji
Pogledaj u mojoj galeriji sta rade nase Prdonje
Speace je napisao/la:
Mozda kod vas u Srbiji
Pogledaj u mojoj galeriji sta rade nase Prdonje ;D
hah ni u Srbiji nije bolje , al se nadje neka dusica pa sredi sve da bude oke :)
Postoji sigurno način da se blokira taj broj, tako da te ne može više ometati. Cuj da ga lociraju hahahha, puno gledate NCIS i slične serije.
Ako je 063 odes u Eronet fino i objasnis im sve i reknes da provjere pozive prema tvome broju i fino mu "sprze" karticu

edit: prvo otidji u firmu od koje ti posjedujes karticu mtel,eronet ... ... i reci im da ti prinataju pozive od toga broja, kad dobijes dokaze odes i prijavis njegov broj .
Ako je tip koji te uznemirava popunio formular za aktivaciju broj na javno lice doznaćeš broj dovoljno ti je nazvati 1422 sljedi govorne upute i dalje će te kolega koji tamo radi uputiti kako ide procedura.I mene je prije broj uznemirivao isto sam uradio nisam doznao tko je al znam da je broj blokiran bio na svim mrežama, mislim da je to dovoljno.Jedini način da doznaš jeste 1422 i ukoliko ima popunit formular za (legalan) broj.
Lima je napisao/la:
Hoce sigurno, nemaju drugog posla nego da trce za nekim ko ometa preko telefona neko trece lice.
e nek' onda fino promijeni broj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.