Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 98 bodova

Samsung TV

167 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.01.2012. u 21:06

Dobro večer gameri,
Imam problem sa LCD TV Samsung LE32M87bdr .
Dakle radi mi 3-4 sata pa prestane pocrni slika kao u kompjutera kada monitor crkne. Komšija mi je majstor za to i radio sam s njim kalemili smo kondenzator , radio je 2 dana i opet ista stvar. Probao sam ga ostaviti malo da ohladi i opet pocrni uvjek. Tražio sam po JUTUBETU GUGLU FEJSBUKU po svim ... , nisam našao. Ko nađe bodovi + kredita. Pozdrav =]
A zasto jednostavno nebh otisao kod tog jarana sto ti ga je popravljao ili otisao u servis elektronike.. Oni ti znaju popravljat takve stvari i nije skupo..
Istekla garancija nisam u Sa, servis u Sa 100 Km prevoz + 50 Km što pregledaju znači u startu već 150 Km  , dok poprave ( ako poprave i to je pitanje ) znači mogu baciti 250 Km.
Druze imam slican problem kao i ti , I mislim da ti ne gine popravak (tj da nosis na popravak) . Imam plazmu i moj stari je mehanicar i jedan prijatelj sa njim su dolazili vamo , barkali su oni ima 3 sata ali bezuspijesno) , Na kraju mi je stari odnio ko d mehanicara i rekao da je popravak 300 km (tj , taj dio koji je otisao je 300 km (koji na ebayu kosta vjerovao-ili ne 12$) , tako da cu najvjerovatnije uzeti taj dio .

- A i tebi savjetujem da odneses mehanicaru .
-Ili si ti nesto barko na njemu , (pa imas ono da se on sam ugasi nakon nekog vremena , mozda si nastimao da se sam ugasi nakon 2 sata)

Htio sam jos nesto napisati ali sam zaboravio , kad se sjetim bice edit .

@ : AKo imas onaj prirucnik tj : onu knjigicu koja dodje uz njega , uzmi malo i prelistaj , I ako nadjes na onaj dio da namjestis sam da se ugasi nakon nekog vremena , to uradi kako pise u knjizi . I trebalo bi da radi normalno ..
Zhak je napisao/la:
Druze imam slican problem kao i ti , I mislim da ti ne gine popravak (tj da nosis na popravak) . Imam plazmu i moj stari je mehanicar i jedan prijatelj sa njim su dolazili vamo , barkali su oni ima 3 sata ali bezuspijesno) , Na kraju mi je stari odnio ko d mehanicara i rekao da je popravak 300 km (tj , taj dio koji je otisao je 300 km (koji na ebayu kosta vjerovao-ili ne 12$) , tako da cu najvjerovatnije uzeti taj dio .

- A i tebi savjetujem da odneses mehanicaru .
-Ili si ti nesto barko na njemu , (pa imas ono da se on sam ugasi nakon nekog vremena , mozda si nastimao da se sam ugasi nakon 2 sata)

Htio sam jos nesto napisati ali sam zaboravio , kad se sjetim bice edit .

@ : AKo imas onaj prirucnik tj : onu knjigicu koja dodje uz njega , uzmi malo i prelistaj , I ako nadjes na onaj dio da namjestis sam da se ugasi nakon nekog vremena , to uradi kako pise u knjizi . I trebalo bi da radi normalno ..
Jesil rješio taj problem ? ( ako ne javi mi kad rješiš ako rješiš )
Nisam ništa barakao do juče a već mjesec i po se "vuče" taj problem.
Koji je dio u pitanju ?
R3PL1K4N7 je napisao/la:
Jesil rješio taj problem ? ( ako ne javi mi kad rješiš ako rješiš )
Nisam ništa barakao do juče a već mjesec i po se "vuče" taj problem.
Koji je dio u pitanju ?
Nisam jos : cekam jarana dok stavi pare na racun da mi kupi .

Procitaj edit gore ..

Dio je .. ( joj ne znam , stari mi je rekao ja nasao nn ebayu i poslo link prijatelju i tako .) ..
Zhak je napisao/la:
Nisam jos : cekam jarana dok stavi pare na racun da mi kupi .

Procitaj edit gore ..

Dio je .. ( joj ne znam , stari mi je rekao ja nasao nn ebayu i poslo link prijatelju i tako .) ..
Ae probaj vidjet kako se zove ako nije problem =D ,
nemam knjižicu kad je istekla garancija bacio .. =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.