Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PlayStation 3 [help]

148 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.01.2012. u 17:51

Zelio bih kupiti PS3 , ali vidim da nisu sve iste .

Koja je najbolja ,imaju neki firmware ,sta to znaci ?

Ako pise da je cipovana plejka da li je to uredu i da li se igrice mogu stavljati na HDD ili sta vec :D .

Ako imate jos neki savjet , reci te !!!

♥♥♥
Cipovana znaci da mozes koristiti na njemu pirat igrice.Znaci
one igre koje kupiš u običnom cd šopu,pijaci itd
Moj savjet da sacekas dok još malo padne cijena , uzmeš sebi plejku i sačuvaš para 
Un4giveN je napisao/la:
Moj savjet da sacekas dok još malo padne cijena , uzmeš sebi plejku i sačuvaš para ;)
hvala ti brate na savjetu ... 9-)
Un4giveN je napisao/la:
Moj savjet da sacekas dok još malo padne cijena , uzmeš sebi plejku i sačuvaš para 
eto vidis kakav si ti amater... nemoj se petljat u nesto sto ne razumijes 

od PS3 verzija najbolja ti je SLIM, jednostavno napravljena kvalitetnije od FAT verzije..

A kad vidis da je PS3 cipovan, to znaci da mozes igrati igrice koje skines sa interneta i prebacis ili na HDD od plejke ili na neki externi HDD koji prikljucis na plejku, meni je sad mrsko objasnjavati kako to radis ali eto uglavnom da odgovorim na tvoje pitanje 
Ako ga cipujes odma zaboravi na igranje Online. I Fat i Slim su iste po Hardware-u a Slim je manji i trosi 50% manje struje. Svaki PS3 je isti iznutra samo se klase razlikuju po velicini HDD-a (20, 60, 250) etc.
Najbolje ti je da uzmeš Slim ,oni se razlikuju samo po HDD-u ja mislim da je najveći od 320 gb:Sačekaj još malo cijena bi im trebala past.Što se tiče čipovanog možeš igrat igre koje skineš sa interneta , al zaboravi na Online igru jer će te banovati 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.