Pozdrav.
Ne pada mi na pamet prikladniji naziv teme, pa nek stoji ovaj.
Comp mi je star oko 2 mjeseca, u pocetku nikakvih problema nije bilo, sad se javljaju manji sa igranjem ali uzasno me nerviraju.
Prvo sam igrao Battlefield 3, prelazio malo, sve je bilo extra dok pred kraj igrica nije pocela pomalo 'stopati', ne bas cesto. Presao sam igricu pa sam je i izbrisao
Onda FIFA 12 (rijetko igram ali isti problem) i NBA 2K12. Vecinom igrica tece 'ko podmazana' ali opet na trenutke dolazi do stopanja - kao u CS-u kad pada fps. U NBA ima opcija da se izmjeri fps i on mi je tu 35-40. Sad ne znam da li je fps u NBA bitan kao u CS-u, gdje mi je zakucan 100... Kazem rijetko, ali poprilicno nervira.
Sto se tice konfiguracije, mislim da je dovoljno dobra da se ove igre igraju bez ikakvih problema sto se vidi i OVDJE.
Da naglasim da sam comp cistio i skenirao sa svim zivim programima (Ccleaner, Spybot, Anti-malware, defragmentacija...), gasio sve iz task managera, pokretao Gamebooster i sl.
U cemu je problem? Nemojte samo system restore i format
Ne pada mi na pamet prikladniji naziv teme, pa nek stoji ovaj.
Comp mi je star oko 2 mjeseca, u pocetku nikakvih problema nije bilo, sad se javljaju manji sa igranjem ali uzasno me nerviraju.Prvo sam igrao Battlefield 3, prelazio malo, sve je bilo extra dok pred kraj igrica nije pocela pomalo 'stopati', ne bas cesto. Presao sam igricu pa sam je i izbrisao
Onda FIFA 12 (rijetko igram ali isti problem) i NBA 2K12. Vecinom igrica tece 'ko podmazana' ali opet na trenutke dolazi do stopanja - kao u CS-u kad pada fps. U NBA ima opcija da se izmjeri fps i on mi je tu 35-40. Sad ne znam da li je fps u NBA bitan kao u CS-u, gdje mi je zakucan 100... Kazem rijetko, ali poprilicno nervira.
Sto se tice konfiguracije, mislim da je dovoljno dobra da se ove igre igraju bez ikakvih problema sto se vidi i OVDJE.
Da naglasim da sam comp cistio i skenirao sa svim zivim programima (Ccleaner, Spybot, Anti-malware, defragmentacija...), gasio sve iz task managera, pokretao Gamebooster i sl.
U cemu je problem? Nemojte samo system restore i format