Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Molten-wow problem

182 pregleda · 14 odgovora · otvorena 11.01.2012. u 22:48

Skinuo sam molten-wow sa njihove stranice , zatim sam skinuo patcheve također sa njihove stranice .Patcheve sam stavio u folder sa Wow datotekama .

Također piše da provjerim koji je patch i to sam uradio , u redu je , kako treba :

Ne mogu se logovat :S
Ako ima neko voljan da pomogne a zna da sve to namjesti , preko teamviewer-a bio bih zahvalan ...
Wow.exe ti je to sto pise samo "wow". Patch instaliraj 3.3.5a , a ne samo 3.3.5. Promijeni realmlist na logon.molten-wow.com i igraj , nema u tom nista tesko , sta ce ti neko drugi to radit' , nisi nesposoban
Znaci prije 2 mjeseca sam igrao na moltenu.
Skinuo torrent sa njihove stranice nisu mi trebali nikakvi patchevi.
Samo pokrenes wow.exe i registrujes se na njihovoj stranici. Kako mislis imas samo wowerror? Pa na slici iznad wowerrora ti je wow.exe.
Pokrenes wow, odes na moltenovu stranicu, registrujes se i igras.
DuhBoy je napisao/la:
Znaci prije 2 mjeseca sam igrao na moltenu.
Skinuo torrent sa njihove stranice nisu mi trebali nikakvi patchevi.
Samo pokrenes wow.exe i registrujes se na njihovoj stranici. Kako mislis imas samo wowerror? Pa na slici iznad wowerrora ti je wow.exe.
Pokrenes wow, odes na moltenovu stranicu, registrujes se i igras.
Registrovan sam , udjem ja u igru , ali se ne mogu logovat :D

EDIT : evo namjestio sam realmlist .
Udjem u igru , logujem se , trazi mi da kliknem restart da neki patch nesto nemam pojma , kliknem to , izbaci mi poruku da nije uspjelo kontakriraj neki ku*** ..
tiok je napisao/la:
Registrovan sam , udjem ja u igru , ali se ne mogu logovat

Udjem u igru , logujem se , trazi mi da kliknem restart da neki patch nesto nemam pojma , kliknem to , izbaci mi poruku da nije uspjelo kontakriraj neki ku*** ..
kako se ne mozes logovat? U cemu je problem?
Znaci jesi uradio registraciju kako treba. Jesi potvrdio verfikaciju?
Imam ja jedan stari account ako hoces mogu ti dat pa probaj s njim. Ima oko 300 vote pointsa.
tiok je napisao/la:
Registrovan sam , udjem ja u igru , ali se ne mogu logovat

Prvo trebas update na 3.3.5a, tek onda stavi realmlistu od moltena, i loguj se sa molten acc-om
N3sTabilaN je napisao/la:
Prvo trebas update na 3.3.5a, tek onda stavi realmlistu od moltena, i loguj se sa molten acc-om
Skinuo sam patcheve sa molten stranice .
logujem se , izbaci mi poruku :
Patch Required
Press the restart button to exit WoW and download patch.

kliknem restart , izbaci mi ovo :

Eh vidiš tu kvacicu [ Show luncher piše ] makni je nemoj da bude obilježena, onda ti neće to više izbacivati da updejtaš patch. (:
xpally je napisao/la:
Eh vidiš tu kvacicu [ Show luncher piše ] makni je nemoj da bude obilježena, onda ti neće to više izbacivati da updejtaš patch. (:
Isto :S
tiok je napisao/la:
Skinuo sam patcheve sa molten stranice .
logujem se , izbaci mi poruku :
Patch Required
Press the restart button to exit WoW and download patch.

kliknem restart , izbaci mi ovo :

Samo malo. Ti si skinuo molten wow sa stranice i skinuo patcheve. Ako skineš wow njihov sa stranice ne trebaš ništa više instalirati da bi igrao jer je sve namješteno,znači da nisi trebao instalirati patcheve.

Btw govoriš da nemaš wow.exe,a wow.exe ti je odma iznad WowError.
tiok je napisao/la:
Isto :S
Fakat ne razumijem u zadnja 2 mjeseca ja sam skidao wow 5 puta s moltena i nikada nisam imao problema. Ovo je do tebe onda jer meni je sve uredu bilo uvijek..
xpally je napisao/la:
Fakat ne razumijem u zadnja 2 mjeseca ja sam skidao wow 5 puta s moltena i nikada nisam imao problema. Ovo je do tebe onda jer meni je sve uredu bilo uvijek..
Relmlist nije bio dobar.
ispravio sam i stavio :
Set realmlist logon.molten-wow.com
Set patchlist logon.molten-wow.com

Sad kad udjem sad neće da se loguje , a sa starim realmlist-om koji je bio : logon.molten-wow.com ( ne znam odakle mi to ) , je moglo

wtf :S

EDIt : username i pass je tacan 101% jer sam logovan na molten-wow.com
Sacekaj, kazes da si skino wow sa njihove stranice i instaliro i nakon toga skino si patcheve....
zbog cega kad wow koji si skinuo je 3.5.1a radi perfektno, netrebaju mu nikakvi patchevi.!
Probaj REPAIR.EXE pokrenut!!
Forum Software i konekcije Molten-wow problem Odgovori

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.