Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PSP All About :)

172 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.01.2012. u 22:07

Evo malo se skupilo para pa sam konto uzet sebi psp. Eh sad mi treba neko ko se razumije u to, konto sam uzet 1004 jer je najjeftiniji i ne zanima me toliko izgled. Sad sam zainteresovan i za igranje nekih PS1 igrica i na netu sam citao neke tutove kaze da ne moze neki firmware etc. Zanima me ako je PSP flesovan a ima najnoviji firmware mogu li ja igrati ps1 igrice sa memory kartice?
Mislim da ne mozes, jer znam iz licnog iskustva, za sve verzijePSP-a ( moj 1004 ) Phat su posebne verzije za igre. Igrice mogu biti formata tipa : ISO i CSO. Naravno, na PSP-u moras imati "noviji" firmware da bih mogao pokrenuti ove novije igrice, plugine, video formate etc. Na mom PSP-u je OFW ( offical firmware ) 6.39 me - 8 i sve fantasticno funkcionise.

Ako nesto trebas u vezi PSP-a slobodno pitaj .
orochi je napisao/la:
Mislim da ne mozes, jer znam iz licnog iskustva, za sve verzijePSP-a ( moj 1004 ) Phat su posebne verzije za igre. Igrice mogu biti formata tipa : ISO i CSO. Naravno, na PSP-u moras imati "noviji" firmware da bih mogao pokrenuti ove novije igrice, plugine, video formate etc. Na mom PSP-u je OFW ( offical firmware ) 6.39 me - 8 i sve fantasticno funkcionise.

Ako nesto trebas u vezi PSP-a slobodno pitaj .
Znaci iako mi je flesovan PSP i piratska igrica opet moram imati noviji fimware da bi ju igrao?
2X3me je napisao/la:
Znaci iako mi je flesovan PSP i piratska igrica opet moram imati noviji fimware da bi ju igrao?
Morat ces imati CFW 5.50 Prometheus 4+ ili visu verziju da bi zelio pokrenuti igricu tipa PES 12, FIFA 12 itd itd.
orochi je napisao/la:
Morat ces imati CFW 5.50 Prometheus 4+ ili visu verziju da bi zelio pokrenuti igricu tipa PES 12, FIFA 12 itd itd.
To mi nikako ne odgovara Kontao sam i emulatore neke nabacivat al se to nista ne moze sa novijim firmwareom, jel tako?

Ipak je to $ONY
Drug, ima konvertera igrica iz formata u format, tako su napravili za igrice iz ps1 u .iso ili .cso format..
sto se tice najnovijeg firmware, ja inace chipujem(flashujem) i instaliram najnoviji firmware koji ti nikad nikakav problem nece napraviti. javi mi se u pp, da se dogovorimo ako si zainteresovan..
ma može ps1 igre na 1004 bez beda, bilo koji fw, on se može i downgradeat :)
Pre svega pozdrav svima.
Nabavio sam pre neki PSP 1000 polovan, System Software Version 2.81! E sad... PSP treba da se otključa ili ''hackuje'', ne znam već šta :D da bi mogao čitati igrice sa Memory Stick-a, tj. memorijske kartice. Ali... veliki je problem što se ja u PSP generalno dosta slabo razumem :) paa eto... zamolio bih Vas ''gamerse'' koji se razumete, da mi pomogne oko ovoga, da mi objasnite šta i kako treba da uradim ;) :D
Unapred zahvalan :)
GaStarBeiter je napisao/la:
Pre svega pozdrav svima.
Nabavio sam pre neki PSP 1000 polovan, System Software Version 2.81! E sad... PSP treba da se otključa ili ''hackuje'', ne znam već šta da bi mogao čitati igrice sa Memory Stick-a, tj. memorijske kartice. Ali... veliki je problem što se ja u PSP generalno dosta slabo razumem paa eto... zamolio bih Vas ''gamerse'' koji se razumete, da mi pomogne oko ovoga, da mi objasnite šta i kako treba da uradim
Unapred zahvalan
Trebas ga flesovat / cipovat. Odnesi u neki PSP servis i objasni im, znace oni sta treba i to ne mozes uraditi sam kod kuce. Mislim da kosta oko 20 KM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.