Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

rate provjera

300 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.01.2012. u 23:25

Trazio sam po forumu i na google nisam mogao naci. Treba mi plugin da ja kao admin mogu provjeriti rejtovo nekom igracu. Netreba mi onaj plugin kojim kucam /provera da bi provjerio rate-ove nekom. Vec plugin kojim ja kao admin imam komandu kojom provjerim rate nekom igracu dok se igra cw ili mix.
Hvala puno unaprijed
Lakše ti je nabaviti plugin što automatski vraća rejtove na 101,101,25000 kada neko udje na server.
znam da je lakse ali meni to netreba..Vec taj imam..Treba mi ovaj.
amx_info - plugin daje podatke o igračevim rejtovima, interpu, i još par komandi.
Valjda znaš kako ubaciti plugin, a evo ti link do njega =)

http://bayfiles.com/file/1kO3/8ZEVZj/amx_info.amxx
ak igras cw ili mix ovako radis .....

rcon_password "rcon od servera"

pa onda ides

rcon users i dobivas brojeve od igraca na serveru,broj ti pise pokraj imena

pa onda ides rcon user i taj broj...
To mozes koristiti i na svim serverima bilo public ili cw server,znaci samo rcon od servera moras imat,pozz
jozo_mostar je napisao/la:
ak igras cw ili mix ovako radis .....

rcon_password "rcon od servera"

pa onda ides

rcon users i dobivas brojeve od igraca na serveru,broj ti pise pokraj imena

pa onda ides rcon user i taj broj...
To mozes koristiti i na svim serverima bilo public ili cw server,znaci samo rcon od servera moras imat,pozz
To samo prikaže cl_cmdrate i rate, to je sranje.
Client Checker - Vrlo dobar plugin, jer on na say izbaca tvoje rateove koji nisu lijepo podešeni i automatski ih prepravlja.

CheckRates 3.0 - Isto radi kao i onaj prethodni, samo što ima dodatna opcija /provera, mada bih ti ja preporučio ovaj prvi.

Sretno
RainOverMe je napisao/la:
Client Checker - Vrlo dobar plugin, jer on na say izbaca tvoje rateove koji nisu lijepo podešeni i automatski ih prepravlja.

CheckRates 3.0 - Isto radi kao i onaj prethodni, samo što ima dodatna opcija /provera, mada bih ti ja preporučio ovaj prvi.

Sretno
hvala ti puno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.