Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Tournament @ Ilidja - Prijave

1.911 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.01.2007. u 19:11

Eh ovako doslo je vrijeme da potvrdimo odrzavanje jednog eventa koji ce da se odrzi dana 27.01.2007 god Sarajevo - Ilidza.

Igraonica se nalazi na Ilidji .. preko puta novotovorene robne kuce " Orange " u ulici Mala Aleja 66.

Za sve one koji nebudu znali naci .. koji bi zeljeli da dodju ako ne da igraju da gledaju .. mozete se obratiti na msn [URL][email uklonjen][/URL] , pa cu ja doci po vas ili netko drugi .

ZA sve one koji neznaju ... konfiguracija racunara je :

Znaci konfiguracija racunara je :

- AMD Athlon 64 Procesor 3.0

- 512 rama

- Graficka : GForce6600 GT

- Slusalice odlicne

- Monitori 21 incHni ....

Sto se tice igraonice ... igrace se na 10 copmica + 1 server

- Kao sto sam napisao biti ce grupni raspored i nakon toga doigravanja znaci ako bude 8 ekipa biti ce 2 grupe po 4 ekipe prve dvije prolaze i igra se polufinale i finale (prvi protiv drugog i drugi protiv prvog)
Ako budu 2.grupe biti ce prvi nosioc. Znaci ako bude 10 ekipa igrace se 2 grupe po 5 ekipa ... prvih 3 ce prolaziti .. itd itd .. svi kontate pa da nepisem dalje.
U grupnom će se igrati mape :
De_dust2
De_inferno
De_train

Polufinale :
De_nuke

Finale:
De_inferno
De_dust2
Ako bude izjednaceno u mapama igra se de_train.

mp_timelimit 0
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
mp_fadetoblack 1
mp_c4timer 35
mp_freezetime 10
mp_tkpunish 0
mp_friendlyfire 1
mp_startmoney 800
mp_forcecamera 2
mp_forcechasecam 2
mp_autokick 0
mp_footsteps 1
mp_roundtime 1.75
mp_buytime 0.15
mp_maxrounds 15
sv_gravity 800
sv_maxspeed 320
sv_cheats 0
sv_aim 0
pausable 0
sv_restartround 1

- - Mozete ponijeti vasu opremu : tastature , susalice , miseve , podloge .. itd itd ,
-Zabranjeno je odnosenje opreme ! : )

- Sto se tice uplate za turnir ona iznosi :

- 50 km po " Klanu " tj 10 km po " igracu "

Sto se tice nagrada one su ovakve :

Prvo mjesto [URL]500 km[/URL]

Drugo mjesto [URL]nema : )[/URL]

Sto se tice .. nagrada za drugo neznam nije jos nishta sigurno ... a o daljenjem ce te biti obavjesteni

Sto se tice ekipa koje ce doci nisam jos nista siguran .. mozete se prijavljivati ovde na temu . Uplate na dan turnira moraju biti do 08:00 i sve ekipe koje budu kasnile nece moci ucestvovati. Za ekipe sa strane ovaj rezim nevazi , a to se odnosi na Mostar , Bl , itd itd

Eto da nepisem nista dalje .. prijavljujte se .. lijepo cemo vas ugostiti .. s ljubavlju bok1 - arena
Dolazimo
ima li ko kakav team za mene ?
Koliko je sigurno da je ovaj turnir 27.01. ... Lucky ima druge informacije
jbg bok1 neznam mozda dodjemo nisam popravio jbni OET pa neznam iskreno ako budemo dolazili eo ekipa
Trk.
Trk.dexta
Trk.pole
Trk.g0genson
Trk.statyx
Trk.mak1nwa
cus nap
               RIP|Reaven je napisao/la:
Koliko je sigurno da je ovaj turnir 27.01. ... Lucky ima druge informacije

Pa kad bude Lucky organizator .. neka onda on pise kada i kako i skim i gdije i koliko i sta i kad bude imao veze bilo kakve onda je ok

Turnir je 100 % i ja nisam htio da stavim nikakvu temu iz razloga sto nisam bio siguran za nagradu tj njenu velicinu . Z*** toga je i tema s zakasnjenjem postavljena sada ( cekao sam gazdu da potvrdim )

Sto se tice Lucky'evih nebuloza .. to uje neshto drugo

p.s. cu @ Ilidza
Znaci Lucky se ipak drogira... steta...
**** ga doso bi mozda sa svojim mixom al imam ispit u subotu tako da (:
               dexta. je napisao/la:
jbg bok1 neznam mozda dodjemo nisam popravio jbni OET pa neznam iskreno ako budemo dolazili eo ekipa
Trk.
Trk.dexta
Trk.pole
Trk.g0genson
Trk.statyx
Trk.mak1nwa
cus nap

AMY-:- je napisao/la:
Nevalja sto ima fadetoblack

hm ... ne vidim zasto se mora zaliti ... kako god da je dobro je .. nek se igra .. nek se zabavi .. ha ya , ne vidim razlog za zalbu!

Steta necu docii, ali ipaq sretno svima , drzim vam fige .. sretno

m.team| .......... IS BACK.........

m.team|.eelinho
m.team|.caseY
m.team|.Xand3r
m.team|.njeznica
m.team|.gzzle

VRATI CU SE JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hehehe

soble rekoh ti ja vrati cu se hehehe
De i mene ubacite negde, da vam smetam

bok1 ima da dodjes po mene dole, hocu crveni tepih do igraone
fin turn...al brate 21" hebote ko da na tvu igram ... gj u svakom slucaju
Postavite prijave i za war.. pa prijavimo se ne prijavimo, ne gubite nishta, Postavite prijave za ovu igru / za onu igru i kad tad se nakupi igracha iz igara koje se igraju u svijetu NE SAMO CS SVAKi put
               LizzarD je napisao/la:
Postavite prijave i za war.. pa prijavimo se ne prijavimo, ne gubite nishta, Postavite prijave za ovu igru / za onu igru i kad tad se nakupi igracha iz igara koje se igraju u svijetu NE SAMO CS SVAKi put

Bebo .. ja se trudim za cs... onaj se trudi za wow .. ti se potrudis za wc3 i odmah ce svima da bude lakse .. i ja sam ganjao gazdu danima i nocima da ustupi prostor i sve ostalo. Sada nekazem da za sedmicu ili dvije nece biti mozda i wc3 turnir.

Zelim samo da vidim kakav ce odziv biti i koje ce ekipe doci .. pa s vremena na vrijeme cemo skontati sta cemo i kako ce neki drugi put

Stoga .. zavrati i ti rukave pa nesto pokusaj da skontas ^^

btw : NEGOVORI DA NEMAS VREMENA : ja stignem sve .. posao .. cs .. cura .. kuca .. drzamija .. bilteni itd itd

Aje kiZ :*
-Zabranjeno je odnosenje opreme ! : ) moja rijec kad smo ja i Soble pisali temu za turnir u S W A T u :

mi cemo doci a skim neznammmmmmmmmm

eu4ia comingggg :D
               bok1 je napisao/la:
Bebo .. ja se trudim za cs... onaj se trudi za wow .. ti se potrudis za wc3 i odmah ce svima da bude lakse .. i ja sam ganjao gazdu danima i nocima da ustupi prostor i sve ostalo. Sada nekazem da za sedmicu ili dvije nece biti mozda i wc3 turnir.

Zelim samo da vidim kakav ce odziv biti i koje ce ekipe doci .. pa s vremena na vrijeme cemo skontati sta cemo i kako ce neki drugi put

Stoga .. zavrati i ti rukave pa nesto pokusaj da skontas ^^

btw : NEGOVORI DA NEMAS VREMENA : ja stignem sve .. posao .. cs .. cura .. kuca .. drzamija .. bilteni itd itd

Aje kiZ :*

Necu rech da nemam vremena,

Pravio sam dosta online turnira, liga i takvih nutsova.. Odazvalo se na svaki oko 25 likova, ali sam mislio da poshto vi pravite "usput" da ubacite i ovo =]
               yassa je napisao/la:
-Zabranjeno je odnosenje opreme ! : ) moja rijec kad smo ja i Soble pisali temu za turnir u S W A T u :

mi cemo doci a skim neznammmmmmmmmm

eu4ia comingggg :D

Zar nije xpNc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.