Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako do Doboja

177 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.01.2012. u 16:24

Ej dobar dan ljudi !

E vako vidite ja planiram ici u Doboj na ovaj turnir.
E sad me zanima koji je najlaksi nacin da se dodje do Doboja i trebaju mi sljedece informacije :

1. Jel ko iso vozom ovih dana, koliko je karta.?
2. Mozel se proci jeftinije vozom,primjer tipa platim kondukteru petaka za kafe ili tako slicno?
3. Jel ko iso autobusom, koliko je karta ?
4. I ako neko slucajno ide sada ove sedmice u Doboj bilo bi mu ljepo da mi izadje u susret, pa cu ga pocastiti ;)
Voz najbolje , najjeftnije, najudobnije prevozno sredstvo. Dadnes mu petaka i to je to. Idem ja redovno.
Kakav to ima turnir u Doboju ?
Mozes proc kod onog lika prima ih 90 % pare samo valjda nisi je***e srece da naletis na tih 10 %
Karta sa vozom studentska 7-8 km u jednom smjeru
Autobuska karta zavisi sa kojom firmom ides oko 15 km u jednom smjeru, imas Zeta Tours 7 km studentska..
imas brate svaki dan voz u 10:45 ja mislim, cesto idem kod dede i nane u Doboj ako si kojim slucajem student proci ces jeftino pravo sa indexom, ali fazon je sto mozes jedino do Maglaja jer se ne pika u RS (samo Federacija...), ali nece ti niko gledati jos 1 stanicu do Doboja, a kad budes kreno iz Doboja u Sarajevo platis marku ili dvije za tu jednu stanicu. A cijene karte se ne mogu sjetiti, ali mislim da je u jednom smjeru oko 6KM (od Sarajeva), ali logicno je da ces uzeti povratnu, nebi trebalo da je vise od 13-14-15 KM, ali ti za svaki slucaj nazovi Zeljeznicku pa pitaj 033/655-330

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.