Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lociranje telefona

290 pregleda · 12 odgovora · otvorena 01.01.2012. u 19:00

Danas mi je ukraden ili izgubljen telefon da li postoji mogucnost da ga lociram u pitanju je Nokia N82
Probaj otići ako ti je BH Telecomova kartica idi u BH Telecom nek ti probaju locirati, ako ne, probaj neke druge opcije stvarno ne znam.
nevjerujem da je kartica jos u telfonu jer kad zovem upali se govorna posta
Zovi CIA-u , evo ti mog covjeka koji radi na tom podrucju za BIH , 066/666-666

Post dobio šamar od Limmaa

Jarane nema bog da ga sad nadjes ako ti je jucer ukraten to je otisla ba u mobi shop

jedino da si softwer instalirao na njega dobios ID njegov onda imas program na racunaru ikucas taj ID i prikaze ti mob gdje se nalazi ali moze ga samo pronaci ukoliko je upaljen ;)
Znaci svaki telefon ima IMEI i ako imas podatke od telefona kada si ga kupio, samo das policiji taj IMEI i svaki put kad je telefon upaljen ili se sa njega zovne sa bilo kakve kartice, moze se locirati.
Ne možeš. Jedino ako imaš nekog u policiji na dobroj poziciji...
ne postoji lociranje broja,,,nikako,,,,osim ,,ako radis ,,,negdje tj,,,tajna sluzba,,,,itd....
Evo locirat cu te ja daj mi samo broj ?
VAko ako imas racun na mobitelu i kutiju imas na kutiji serial cod i odes u policijju prijavis i das im ttaj serial cod, oni ce ga locirate cim neko upali taj mobitel ! :D
Mozes jedino preko policije
Daas im onaj IMEI a to je serijski broj uređaja i oni ga stave
na crnu listu u BiH, te kada on nazove sa tvog moba
telekom i policija ga lociraju. Donose ti mob na vrata i svi
sretni  : D
Bilo bi dobro da je ovako :*:*:*
Tesko da ces ga naci, ova nasa policija nemoze da nadze
ubicu ili pljackasa banke a kamoli da nadze mob
Jedino ako imas tamo nekoga pokusaj, pa mozda se posreci
btw.

I meni je ukraden mob prije 2-3 mjecesa i H A L A L I O
sam jer sam uvidio da ga nmg naci
I to na utakmici mi ga klapili, em platih ulaz em mi mobitel
otudzise ...

Tebi zelim sretnu i uspjesnu potragu i da nadzes te mrcine
Pa jesi li trazio telefon,tamo gdje si bio u to vrijeme,ako nisi potrazi,mozda ti je ispao(sam si rekao mozda je ukraden a mozda si ga izgubio/ispao ti ).Ako si u to vrijeme bio u skoli,znaci ispao ti je u skoli pitas domara/cistacicu jesu li nasli . Ne znam sto komplikujes stvari, u najgorem slucaju otiđi u policiju. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.