Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW: News

206 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.12.2011. u 01:49

Neki abdejt, nakon dušmanskog gaga

Exorsus je prvi guild u svetu koji je završio achievment Glory of the Dragon Soul Raider, a kao nagradu su dobili Reins of the Twilight Harbinger. Gratz!

- Blood Legion vs Heroic Madness of Deathwing 25M - US First

http://www.youtube.com/watch?v=ioM8RT-LWzI

Mists of Pandaria Dungeons and Raids
Više informacija će biti početkom Januara, a dok se čeka jedan review novih gluposti koje dolaze u Mists of Pandaria. Dungeons i Raid informacije, koje su obijavljenje za sada.

ovo je mali više tl;dr, pa zbog toga evo vam jedan link gdje se možete informisati!

Click
taj wow je postao cisto sranje da izvines.

Nista ne valja brate mili ,WOTLK je bio dobar i BC al cataclysm bezveze skroz ,mozda mist of pandaria nesto promjeni mada nema od toga nista.
Mirko_Bosanac je napisao/la:
taj wow je postao cisto sranje da izvines.

Nista ne valja brate mili ,WOTLK je bio dobar i BC al cataclysm bezveze skroz ,mozda mist of pandaria nesto promjeni mada nema od toga nista.
Sada si napisao najveću gluposti, ako će išta sjebati WoW to će bit' MoP.
A što se tiče Cataclysm nije toliko loša, kada imaš normalne uslove ga igraš pve ili pvp
Po meni WoW je bio najbolji do BC-a još tada postojao je world pvp a sada... Ne znam nekako mi u Wotlku izgubio svoj žar i rivalizam između alije i horde. http://www.youtube.com/watch?v=simL8-TH38k
Cata je super, uspili su vratiti taj neki "čar" kolko tolko. Jer je čitav wow prešo u dosadu i smor. Meni se sviđa, a to što nema world pvp-a to nije kriv blizzard, nego ljeni playeri...

Mi bi svi volili da se na jedno dugme ide u SW/Orgrimmar, al nema... Imas samo bg, ako hoćeš baš world pvp, skupi raje i idi u enemy faction

+ Nemaš bog zna "fajde" od world pvp-a, jer više dobiješ što radiš bg (honora)
Naježio sam se kada su prebacili na vent , svijum znači svaka im čast.
A dobro mozda jesam napisao glupost al' su po meni totalno unsitili wow.Prvo dungeons ;toliko ideja Blizzard ima da su morali Deadmines i Shadow Fang KeeP (ako se tako zove) pretvoriti u 85 lvl dungeone pa onda firelands itd itd.
140 + k hpa -.- crits sa najbanalnijim spelovima po 20 k .Totalno bez veze expansija.
I jos malo su pozurili sa deathwingom,a to nije bio slucaj u proslim expansijama

To je kazem samo moje osobno misljenje al' po meni ne valja
U MoP-u se Blizzard i fokusira na Alliance vs Horde tako da bezze pricate.... :D
jednostavno receno : kome se ne svidja ne mora ni da igra,, jasno i glasno...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.