Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Printanje na majice Sarajevo ?

401 pregled · 12 odgovora · otvorena 28.12.2011. u 23:18

Zanimaju me mjesta gdje se moze printati na majice i naravno cijene , koliko izadje kada uzimam od njih majice i tako te stvari :D
Imaš u Skenderiji, zavisi koliko ćeš printat možda 15 km otprilike 
Znam da ima na Skenderiji, ali ne znam cijene. Imaš na Baš-čaršiji negdje oko Begove ja mislim blizu, davno sam bio tamo zadnji put s prijateljem, bilo je od 20 - 50 KM zavisno od veličine slike i težine izrade, jer ne printa normalno nego onom starom mašinom i bojama u prašku. Starija žena radi gore, vrlo je ljubazna 
Skenderija ...
Ako zelis Printanje sa njihovom majicom (pravo loseg kvaliteta) 15 km...A ako zelis printanje sa tvojom majicom 10 km !

I imas preko puta katedrale al sa one druge vamo strane tu nezz tacno ja mislim 20 - 15 km tvoja majica
Imas onde kod grasa , onde predjes ulicu i kod onog mosta ima prodavnica.

25KM Sve sto hoces stavi ti na majcu.

StreetShop , nesta tako :/
Imas u BBI dole prvi sprat MMC tako nesta se zove radnja, 10 KM majica 
Na carsiji imas x radnjica za stampanje majica ... stampanje je 10km a majica 2-3 marke kratki rukav.Takodje mozes donijeti svoju majicu i na nju uraditi nesto.
Imas i u Vogosci u sportskoj dvorani. 
Skenderija!
Al nipošto ne uzimaj one njihove majice nekvalitetne se bolje uzmi nešto kvalitetno i dobro da se to upotpuni:D
Sabah Print d.o.o.
Mustafe Ice Voljevice 5
71210 Ilidža
Ilidža
Tel. # 033/626-801
Ja sam čuo da je u Skenderiji najbolje, a i gore su ti momci predložili, tako da te ne košta otići do Skenderije i vidjeti. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.