Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Bjelasnica - pocetak ski sezone; ceremonija

235 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.12.2011. u 23:35

Posto znamo da cigani nece pustiti da skijamo cijeli dan besplatno , vec ce nas moriti 5 sati sa nekom debilnom ceremonijom, itneresuje me ima li iko kakvih informacija do kad ce to trajati? Kada ce se moci poceti skijati?

Prosle godine sam cekao do pola 12 da nas puste gore. Dosao u 8 

pa eto, u zelji da se ne izradim kao prosle godine, htio sam vas da priupitam.. siguran sam da ima skijasa medju vama pa... bilo kakva (PROVJERENA!) informacija je dobrodosla. 
DrawN je napisao/la:
Ma vidio sam ovo, al opet ne znam hocel bit dozvoljeno skijat do prije 3.  necu bezveze da se vucem do gore, da skontam da ne mogu da skijam vec da moram slusat neke tamo retardirane erogene zone, nidje veze 
Rješenje
Cloud je napisao/la:
Ma vidio sam ovo, al opet ne znam hocel bit dozvoljeno skijat do prije 3.  necu bezveze da se vucem do gore, da skontam da ne mogu da skijam vec da moram slusat neke tamo retardirane erogene zone, nidje veze 
http://www.zoi84.ba/index.php?lang=ba&sel=6&view=504

Imaš sve ovde. Od 09 do 14. 

BESPLATNO skijanje u okviru Manifestacije otvaranja zimske turističke sezone /24.decembar /odvijati će se na Bjelašnici i Igmanu prema slijedećem rasporedu;
• BJELAŠNICA – IGMAN: Od 09.00h do 14.00h.

U 14.00h SKI CENTAR završava sa dnevnim skijanjem na Bjelašnici i Igmanu nakon čega slijedi zvanični program otvaranja zimske turističke sezone /Bjelašnica- Babin do, od 15.00h do 17.00h.

BESPLATNO NOĆNO SKIJANJE na dan otvaranja sezone biti će realizovano u terminu od 17.30h do 20.00h.

SKI CENTAR BJELAŠNICA – IGMAN će nastojati raditi u punom kapacitetu, a u slučaju određenih poteškoća (tehničke prirode) u funkciji će biti liftovi: X, Y, K1 i trosjed na Bjelašnici, te dvosjedna žičara na Malom polju/IGMAN.

U povodu otvaranja Sezone 2011/12 oba dana vikenda (24. i 25. decembra) biti će obezbijeđen i BESPLATAN PARKING za sve posjetioce Bjelašnice i Igmana.

Post dobio aplauz od Limmaa

Kolko me pamcenje prati prošli put se moglo skijati tamo negdje do 3 sata , nije tacno toliko jer su ja mislim produzili do 3:20 možda cak i više. Poslje toga su se nešto ljudi okupili kod zicare i stavili onaj podium, i nezz kako se zvao onaj lik ali na mikrofon je kao proglasio da je sezona otvorena blablala to se malo produzilo, sponzorisalo itd , davalo pozitivne stvari i negativne zbog vremena itd .

E sada ... poslje toga zicare i dalje rade, mi smo se nekako progurali na njih ali ofirno bolan .... milion ljudi kod zicare a ti se ko cigan provlacis da odes prema gore 

Znaci ako nemate obzira niti strpljenja , slobodno idite na zicaru 
ja kolko se sjecam, prosle godine sam upropastio nove skije zato sto sam naletio na 416546568543 kamencica, jer MORBIDI nisu htjeli da trose struju i da upalte topove -.-" ove godine mi ne pada na pamet da uradim opet istu gresku 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.