Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Otvaranje paypal racuna

176 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.12.2011. u 17:39

Dobre vece ljudi

Znaci da li je dostupan paypal kao ono da dobijas pare na racun i kupujes na eBay-u

Da li je to u nasoj zemlji dostupno ?
i kako da se registriram ako jeste
da li neko od vas koristi to je li izabrao drugu zemlju ? sta ...
Da, dostupan je.

U Bosni i Hercegovini do nedavno se samo moglo plaćati novcem sa PayPala, dok se nije moglo primati. Sada je druga priča, to je i kod nas omogućeno tako da ćeš bez problema plaćati/primati novce na svoj accaunt.

Registracija je poprilično jednostavna, ideš na SignUp->Individual Create Accaunt, i popuni one osnovne podatke. Zatim češ poslije toga dobiti da uneseš broj svoje kreditne/debitne kartice. Ako si maloljetan(punoljetan bez primanja) najbolje ti je da uzmeš Debitnu Visa Karticu jer da bi nju izvadio potrebno je da imaš Ličnu kartu, i ne treba ti više ništa =)

To ti izgleda ovako:

Uglavnom ako nije šta jasno pitaj, a sve ti obično piše prilikom ukucavanja šta je za šta

Post dobio aplauz od Limmaa

Evo imam ja jedno pitanje samo.Jel bi mogao ja napravit PayPal da nedodam karticu i da mi samo neko moze poslat na paypal i tako da placam?.Znaci normalno da mogu primat i placat sa paypalom ali bez da dodam karticu.Hvala!
dodoonn je napisao/la:
Evo imam ja jedno pitanje samo.Jel bi mogao ja napravit PayPal da nedodam karticu i da mi samo neko moze poslat na paypal i tako da placam?.Znaci normalno da mogu primat i placat sa paypalom ali bez da dodam karticu.Hvala!
A kako misliš podizat te pare, odakle? Pa povezuješ sa karticom, i onda za koji dan imaš kesh na svojoj kartici kao da ti je uplatio na nju

Ako ne verifikuješ karticu ne možeš primat/slat novce..
iTrako je napisao/la:
A kako misliš podizat te pare, odakle? Pa povezuješ sa karticom, i onda za koji dan imaš kesh na svojoj kartici kao da ti je uplatio na nju

Ako ne verifikuješ karticu ne možeš primat/slat novce..
Ono sto primis tokom mjeseca na svoj racun,paypal tek na kraju tog mjeseca novac povuce na tvoju karticu.
Lima je napisao/la:
Ono sto primis tokom mjeseca na svoj racun,paypal tek na kraju tog mjeseca novac povuce na tvoju karticu.
A ja

Zaboravio one tvoje instrukcije xD Btw. Nisam odavno kakvog keša primio vrijeme je da i ja uzmem koji dinar =)
@ Tema

Mozel neko napisati koje kartice mogu koristiti za paypal racu !
TMaSTeR je napisao/la:
@ Tema

Mozel neko napisati koje kartice mogu koristiti za paypal racu !
Pogledaj sliku u prvom postu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.