Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CS 1.6 zaledi pri konektovanju

147 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.12.2011. u 20:10

Ovako kada krenem da udjem na neki server na cs1.6(steam) pocne se ucitavati pa mi samo odjednom zastopa cijeli cs :S i nemogu nikako da igram. moze li mi neko reci sta da radim ?
imam i ja problem sa kanterom, pa da ne otvaram novu temu : u igri mi svaki put pomalo zastane (mozda na 1-2 sekunde) i onda sve ok, ping mi 20, fps 100 medjutim to se desava cesto da stane cs nakratko, samo u kanteru (steam) a komp inace radi normalno u svim drugim programima
Mission je napisao/la:
imam i ja problem sa kanterom, pa da ne otvaram novu temu : u igri mi svaki put pomalo zastane (mozda na 1-2 sekunde) i onda sve ok, ping mi 20, fps 100 medjutim to se desava cesto da stane cs nakratko, samo u kanteru (steam) a komp inace radi normalno u svim drugim programima
meni bas stane, jutros ceko 20 min , nece :S
Obori sistem, instaliraj samo cs,mozilu,steam i trebalo bi da bude sve ok..
Bar kod mene je tako, i sve ide kako treba.
Obori sistem :D

Post dobio šamar od IceWolf

Mission je napisao/la:
To kad ti stane, pogledaj net_graph koji god koristiš i vidi da li zastanu brojke/linije, i prati desni gornji ugao (ja mislim da je tamo) ako ti piše CL_FLUSHENTITYPACKET ili tako nešto, to ti je do interneta. Inače to se dešava ako ti je modem sranje kao što je meni bio, traži od ISPa novi modem, ili može biti ako imaš wireless internet. Tu je česta pojava toga i nepopravljivo je
i meni se to jedno vrijeme desavalo smanji rezoluciju, najvjerovatnije da ti je do compa. Ako ni to nece probaj uci u opcije video, stikliraj ono "Run in a Window" i probaj tako uci :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.