Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Diskusija rodjendani

276 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.12.2011. u 13:05

Pozdrav,

Pratim ovu situaciju na gamersu , i gledam dosta ljudi dize temu HBD ovo , HBD ono , zatim ljudi pisu " sve najbolje , puno ovoga , puno onoga " i oni sto ga ne znaju, sad meni nije jasno sto to vi dizete?

Oni koji ga znaju , koji ga smatraju online ili real freindom , trebali bi poslati PM u inbox ili guest book , ipak oni su vjerovatno pratili njegov profil da bi uocili kad je rodjen , glupo je ovako vise ,svako malo neko otvara temu HBD ovaj, HBD onaj.

Dosta ljudi(djecica) koriste ovakve teme za nabijanje postove , jer se valjda loze na takve stvari , ovo ko fol imam 1,500 postova, pa cu biti malo zajebaniji. Kao sto sam vec naveo , ako je bas tolika zelja necija da digne temu , neka hajde digne , ali neka je ostavi zakljucanom, a oni koji hoce da mu cestitaju ,neka cestitaju u guest book ili inbox. Garantujem ako bi pogledali istorijat "Rodjendanskih dana" koliko ih je napisalo cestitake, i ako bi uporedili sa ovom pravilom koje sam ja naveo , da se tema zakljuca i samo da se pise u guest book ili inbox , vidili bi da se za 80% smanjile te cestitke. Realno sada kada bi otvarili teme za svakoga HBD Ovaj, HBD onaj, ovak forum bio glasio cestitke.ba , a ne gamers.ba.

Kao sto sam rekao nemam nista protiv ljudi koji su stvaraoci teme ili oni sto odgovoaraju , ali zar to nije malo besmisleno?

Volio bih strucniji odgovor na ovo moje pitanje.

[Je li ovo cestitanje moze za svakog ili za pojedince , molim odgovor]

Ovo cu naglastiti za one ciji je . malo nizi.

PA LOGICNO DA JE JEDAN RODJENDAN, A KOLIKO IMA MEMBERA NA OVOM SAJTU, JEDAN?
Nemam pojma sta ti izvodis, ocito nisi dobio ni ti svoju temu.

I ovako nam ne daju spammati, sta fali jedan takav post? Rekao vam vlex za one pravila sto je bio lima napisao.
Rođendan je jednom u godini, ja cu uvijek dizati teme 
dea je napisao/la:
Nemam pojma sta ti izvodis, ocito nisi dobio ni ti svoju temu.

I ovako nam ne daju spammati, sta fali jedan takav post? Rekao vam vlex za one pravila sto je bio lima napisao.
Procitaj malo bolje , ocigledno ti jasno sta pokusavam reci , jbg ,ne mogu svi ni shvatiti sto je logicno.

Govorim sto ne bi zakljucao temu ,pa ako hoces ti npr. nekom da cestitas , cestitaj u gb ili inbox , nema potrebe ovako, ovo sto sam sad rekao to je isto malo nelogicno , ja sam predlozio ukidanje uopste ovakvih tema , naravno nije na meni to ,ali sam samo predlozio.
Meni također nije jasno ti što nabijaju postove,ko da žive na gamersu al et'
Sto kaze Frisk jedan je rođendan u godini pa mislim da bi se trebale dizati teme 
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Post dobio šamar od Limmaa

Ja sam ZA da se ukinu rodjendani ili makar da se zakljuca tema poslije dizanja iste.
Un4giveN je napisao/la:
Meni također nije jasno ti što nabijaju postove,ko da žive na gamersu al et'
Sto kaze Frisk jedan je rođendan u godini pa mislim da bi se trebale dizati teme :D
Izvini ovo cu morati naglastiti sada,

PA LOGICNO DA JE JEDAN RODJENDAN, A KOLIKO IMA MEMBERA NA OVOM SAJTU, JEDAN?????????
Meni licno, nit` smeta, nit` bilo sta drugo! Ali stvar je u tome sto su takve stvari, odnosno teme nepotrebne! Sto i sam kazes, vjerovatno se dizu takve vrste tema radi nabijanja broja postova! Uopste, u cemu je stos ko ima koliko postova? Ja sam na ovom portalu skoro pa 5 godina a imam "samo" 500 i kusur postova? Ja uopste ne vidim sto odgovaranja na svakakve teme?!

Moje misljenje je da se trebaju sankcionisati takve teme i autori istih! Meni sto je u svemu tome jos brutalnije, javljaju se likovi kojekakvi, zele ti kao srecu ofo ono, a nit` oni tebe znaju, nit` ce te ikada upoznati!

Generalno, mislim da se ne postuje dosta pravila a da administracija ne saknkcionise iste! Postoji pravilnik koji bi se trebao postovati, ali po svemu sudeci se ne postuje! Ja ne znam zasto je to tako, nit` hocu da ulazim u diskusiju "zasto", ali mislim da se treba biti malo stroziji!

Svaka cast, gamers.ba ide nabolje sto se dosta stvari tice, ali sigurno ima stvari koje nisu bas tako sjajne i bajne! Vjerovatno je na svakom site-u ili forumu tako! Mozda samo i ja trazim "dlaku u jajetu", ali pokusavam sagledati realno situaciju!

Uvijek se rado sijetim svog kolege cannabis4posho! Takav nama momak treba pa ces da vidis sta znaci pravilo! 

Usput, za sve neupucene, pravila vam stoje u zanimljivim, i mozda bi bilo fino da bacite oko na njih!
Sine, izvoli: http://gamers.ba/forum/9/143987/finalni-gamers-ba-pravilnik/

Ajde pusa! 

Post dobio aplauz od Limmaa

Meni licno ne smeta, sta ima veze.Ako administratorima smeta nek se uvede u pravilnik!
Ismail1337 je napisao/la:
Meni licno ne smeta, sta ima veze.Ako administratorima smeta nek se uvede u pravilnik!
Druze moj , ne smeta ono nikom , vec samo ukazujem na nesto sto je besmisleno, sto bi meni smetao sto neko dize temu tipa ovog , onog . Samo govorim ono sto otprilike ja mislim , ako se vecina slaze, uvazice ovo pravilo...
alfabet je napisao/la:
Izvini ovo cu morati naglastiti sada,

PA LOGICNO DA JE JEDAN RODJENDAN, A KOLIKO IMA MEMBERA NA OVOM SAJTU, JEDAN?????????
Onda kao što si sam rekao,dignuti temu i zakljucati je pa ko hoće nek čestita. 
Meni ne smeta sto neko dize teme,mada se slazem da se lockaju . I ja nepoznajem tog ,ili tu kojem cestitam ,ali i kao vecina raje to uradim ono ,,radi reda'' 

Znaci ja sam ZA ..

Lijep pozdrav .
alfabet je napisao/la:
Procitaj malo bolje , ocigledno ti jasno sta pokusavam reci , jbg ,ne mogu svi ni shvatiti sto je logicno.

Govorim sto ne bi zakljucao temu ,pa ako hoces ti npr. nekom da cestitas , cestitaj u gb ili inbox , nema potrebe ovako, ovo sto sam sad rekao to je isto malo nelogicno , ja sam predlozio ukidanje uopste ovakvih tema , naravno nije na meni to ,ali sam samo predlozio.
Taj jedan post sto ja napisem ... jel on ide u tvoju stetu ? -Ne.
Zato ne znam koji se ku**c bunis,nek dize teme,taj neko kome je rodjendan je clan ovog portala i treba da mu svi cestitaju rodjendan ...
Ako ti smeta nemoj otvarati [HBD] teme i gotovo,rjesena stvar.
Evo prijedlog od mene . Ako ne valja slobodno samaraj.

Ako je vec nekome rodjendan onda nek se digne tema, ali u isto vrijeme i zakljuca da nebi bilo spamanja. Eto nek se na temu samo javi taj koji je slavio rodjendan pa nek mu lima sta ja znam aplauz dadne ipak je to jednom u godini . Taj dan se vise nikad nece ponoviti , razmislite malo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.