Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Freaker Lopov

181 pregled · 8 odgovora · otvorena 19.12.2011. u 11:55

Dobar , dan dobri ljudi ,

Javlja mi se Lik sa profilom Freaker svima vam je poznat ,

Reko mi je da on prodo steam allienware , nije bitno , da mu trebam dat sifru i pw , ja sam mu dao on nesto promjenio neam pojma posto steam koristi vise ip adresa, neko sranje pojma vam ja neam ,

http://gamers.ba/profil/Freaker/ UNBLOCK ME NA GAMERS.BA
Dobio je steam, nije bilo do mene nego do samog steam-a, balavci prvo se edukujte pa kupujte steamove.
Brate i mene je on na raspustu ljetnom isto tako zajebo, dao mi pw i username i kod, bio na steamu 3 min. On promjenio pw i block me na g.ba ali nista ti ovo ne znaci sto dizes temu. Sjecam se da je bio isto ovaj "alienware" username, dizo sam i ja temu ali nista, halali pare.
>Zbog nedostatka dokaza optuzba se pobija
ma brate , necu ja halalit pare nista , nego ima auto , znam de zivi , to se rijesi , na fin način , ja mu ne prijetim, nista nego sam ja steam platio 25 km :S
Marinh0 je napisao/la:
ma brate , necu ja halalit pare nista , nego ima auto , znam de zivi , to se rijesi , na fin način , ja mu ne prijetim, nista nego sam ja steam platio 25 km :S
To uradi odes mu na vrata i rijesis to na "fin" nacin, a ti frikeru sto pises nije od tebe kupio, prodaji tu pricu nekom drugom.
chaseN1 je napisao/la:
To uradi odes mu na vrata i rijesis to na "fin" nacin, a ti frikeru sto pises nije od tebe kupio, prodaji tu pricu nekom drugom.
upravo tako brate, nego PO KO ZNA KOJI PUT SU ME LIKOVI ZAJ***LI
Marinh0 je napisao/la:
upravo tako brate, nego PO KO ZNA KOJI PUT SU ME LIKOVI ZAJ***LI
Pa zato fino zamolis nekog iz familije ko ima karticu na banci da ti izvrsi transakciju. Napravis account na http://www.steampowered.com i kupis preko kartice igricu koju zelis. Ispast ce te jeftinije i sigurnije nego da kupujes od ovih "prodavaca" steam-a.

Pozdrav
ma riješit ce se to , MOLIO BI ADMINE JOS JEDNOM , DA NE DELETE TEMU DOK MI MOMAK NE VRATI ACCOUNT :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.