Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

COD MW3 BB?

104 pregleda · 3 odgovora · otvorena 18.12.2011. u 18:47

Wazap retards 

Pošto sam krenuo da downloadujem MW3 i čuo sam za BlackBox verziju, konkretno me zanima kakva je razlika izmedju običnog i BlackBox/a, nije nikakav varez ne tražim nikakvu drugu informaciju osim što me znaima razlika.Na warez dl linkovima blackbox je oko 5,2GB a standardni COD MW3 je oko 13 GB...
To ti je kompresovana verzija igre, tj. skineš je za puno kraće vrijeme, ali mana je u tome što je moraš instaliravati duže. To je otprilike to, inače, ja odsad skidam često BlackBox igre. 

btw. to ti je grupa poput Skidrow koja se sastoji od nekoliko članova, s' tim da oni ne krekuju igre, već ih kao što sam rekao gore "kompresuju" i sužavaju njihovu veličinu.

Post dobio aplauz od skile

ma blackbox i tbpt majkaaa  i skidrow naravno 
Dovahkiin je napisao/la:
To ti je kompresovana verzija igre, tj. skineš je za puno kraće vrijeme, ali mana je u tome što je moraš instaliravati duže. To je otprilike to, inače, ja odsad skidam često BlackBox igre. 

btw. to ti je grupa poput Skidrow koja se sastoji od nekoliko članova, s' tim da oni ne krekuju igre, već ih kao što sam rekao gore "kompresuju" i sužavaju njihovu veličinu.
Hvala ti  Može aplauz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.