Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers otiso u ku**c

825 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.12.2011. u 02:21

Ovako, evo bas nesto razmisljamo u kasne sate, moj brat morgan i ja, normala, ja cu dobiti ban posle ove teme ali on posto ima nekih veza nece dobtii, tako da cu samo ja nastradati, to je prvo sranje na gamers.ba.

Drugo, skonto sam da vise nije interesantno spamovati, ljudi su glupi tipa punoglavac, podtip mutavac, da vise ne znaju za salu, nisu zanimljivi, umobolni su, boluju od raka i ostalih sranja, tako da vise ne spamam :/ vise nisam samostalni spamer.

Trece sranje, sta je bre koji ku**c sa registracijom? Nesto bas razmisljam kako bi napravili 300 akauntam , tipa spamerskii, podtip skakavac, al nam rekose gore sa vrha da ne smemo jer admin mora za svaki novi skakavac akaunt da odobri, PA KAKO DA BUDEMO SKAKAVACI KOJI KU**C?

Nista mi ovo nije jasno, niti zelim razmisljati o ovome, ali eto, desilo se...

Joooj ja se izvinjavam administraciji na pogresnoj temi, al sam greskom digo temu. Izvinjavam se takodje ako je podforum pogresan.
Sindrom1ran je napisao/la:
Revolucija opet?
Daj popustite malo, baš nas je krenulo.
Ko prica o revoluciji?

Pricam o zabavi

Vise nema smisla..

ja sam protiv revolucija, iskreno, da jesam, vlex bi najebo odavno ( ovom prilikom ga pozdravljam : * )
Trudimo se da udjemo u EU,pa smo malo ozbiljniji :d
Bravo.
Ebu_ je napisao/la:
Bravo.
shvatam ja da ne mozes vise!

greskom sam te citiro, izvini!
Nije otiso, Gba je fenomen od portala gdje se permanentni banovi brze skidaju od vremenskih sto pobija sve zakone fizike.
MorgaN je napisao/la:
jesi i ti mene to greskom citiro? Mozda je bug, pokusacu kasnije da dignem sistem!
Restartuj racunar, neces imati problema
codex je napisao/la:
Nije otiso, Gba je fenomen od portala gdje se permanentni banovi brze skidaju od vremenskih sto pobija sve zakone fizike.
jebiga jarane sta ces, ja postavim torrent banuju me. A cujem onaj semir postavio isto post warez i izbrisali mu post iz arhive hu ha..
Delirium je napisao/la:
jebiga jarane sta ces, ja postavim torrent banuju me. A cujem onaj semir postavio isto post warez i izbrisali mu post iz arhive hu ha..
Zato sto se sve vrti oko ventrila i proslosti, sta mislite zasto sam unbaanovan? PA GRESKA U SISTEMU! Slucajno me neko unban, i onda mi vlex ( stari drugar ) kaze anbanovao sam te XD
codex je napisao/la:
Vrijeme je relativan pojam. Vrijeme spoznajemo kroz promjenu, upređujući "brzinu promjene" sa nekom ranije utvrđenom i poznatom promjenom (kao mjerom). To što se različite fizičke promjene odvijaju brže/sporije u različitim fizičkim uslovima nikako ne znači da "vrijeme drugačije teče"!
Vrijeme nije koordinata, nije linija, nije broj ( bez obzira što se neki atributi vremena mogu tako predstaviti, radi lakšeg upoređivanja).

Tako je i sa banovima!
Delirium je napisao/la:
a meni iskreno puca ku**c za ceo ovaj komplex gamers.ba-a, iskreno druze, udjem na g.ba jednom u 4 dana i opalim 5 postova srednje zalosnih, jer da zelim da iskazem svoju inteligenttnost, veruj mi, 90% ne bi me razumelo ... Moras se jednostavno utopiti u drustvo da bi bio shvacen
smk je napisao/la:
a meni iskreno puca ku**c za ceo ovaj komplex gamers.ba-a, iskreno druze, udjem na g.ba jednom u 4 dana i opalim 5 postova srednje zalosnih, jer da zelim da iskazem svoju inteligenttnost, veruj mi, 90% ne bi me razumelo ... Moras se jednostavno utopiti u drustvo da bi bio shvacen
Nemam namjeru da se uklapam imam svoj zivot. Ovdje mi nema niko bitan..
Delirium je napisao/la:
Nemam namjeru da se uklapam imam svoj zivot. Ovdje mi nema niko bitan.. :D
Dobices ban ako se ne uklopis beze, sta ces onda ? Meni morgan plakao svako vece kad je bio banovan, veruj mi ne zelim da prolazis kroz to... :(
smk je napisao/la:
Dobices ban ako se ne uklopis beze, sta ces onda ? Meni morgan plakao svako vece kad je bio banovan, veruj mi ne zelim da prolazis kroz to...
A vidim ja morgan se trudi, komentira i to kontas. Al slabo HAHAHHAHAHHAHAHAHHAH
smk je napisao/la:
aj sad zaplaci jer ti niko ne voli, roditelji te zlostavljaju i tjeraju da jedes 5 puta dnevno, umjesto 3 ko sva normalna djeca.

Morgan je za tebe institucija tipa drzavna.

I gasi tu pedersku muziku.... cijelo vece slusa paaaalim audi, paaaaalim audi!
aj sad zaplaci jer ti niko ne voli, roditelji te zlostavljaju i tjeraju da jedes 5 puta dnevno, umjesto 3 ko sva normalna djeca.:-[

Morgan je za tebe institucija tipa drzavna.;D;D;D

MorgaN je napisao/la:
aj sad zaplaci jer ti niko ne voli, roditelji te zlostavljaju i tjeraju da jedes 5 puta dnevno, umjesto 3 ko sva normalna djeca.:-[

Morgan je za tebe institucija tipa drzavna.;D;D;D

Glup si jarane, uvek si i bio.. uvek si zeleo biti ja, zato si sad in, ali slava kratko traje, ko sto ce se vlex jednog dana ozeniti i nece biti ovaj vlex nego drugi vlex.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.