Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[pic] tariktijanovic

264 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.12.2011. u 22:29

Prvi rad je dobar , mada mi se pozadina ne svidja , trebo si neku profesionalnu uzet , znaci da ide sa sive na malo tamniju ili svijetliju(gradient)

Drugi rad , Boja mi je ruzna al' uklopio si slova i to.

Treci rad , je najbolji sve si fino uklopio i boje mi se svidjaju.

Ovo je cvrsta cetvorka , moglo je i za pet al nemogu je davat 

Ne pokazivas ni malo napredak, uvijek ti prakticki isti radovi.
Ovaj 11 wall, ne izgleda pravilno. Veci brojevi od slova a i razmak izmedu brojeva i slova je cudan. Zanimljiv koncept ali slabo odradeno.

Cf logo, mogao si to barem centrirat.

rm logo, pa samo ovo pogledaj:

Mogao si barem normalnu elipsu napraviti. Ova desna "loptica" ti baca sjenu na ovu "stablijku". Ne vidis detalje nikako.

Drago mi je da si se rijesio onog robot fonta nekog.

Post dobio šamar od TRL

Prvi rad: Ovaj WPP mi se nikako ne sviđa jer je ostatak prostora prazan ne popunjen. Dosta monotono i dosadno .

Drugi Rad:
Imaš nekih grešaka tokom rezanja majice
http://pokit.org/get/?1f7e70cd3583b5fee669ad79fbbaa59d.jpg. A rad je simple, hajde eto fino urađeno mada ti je i ovo moglo dosta bolje .

Treći rad:
Ne sviđaju mi se boje, ne sviđa mi se ovaj oblik unutra. Jer molim te da li bi ti da imaš svoju firmu i da proizvodiš svakakve stvari stavio logo tipa ovog ?Najvjerovatnije da ne bi.Prijateljski savjet da dok praviš radove zamišljaš da ih praviš za sebe a ne za "kupca".

Ocjena:
Pozdrav!

Da pređemo na stvar!

Ocjena 3

Zašto?

Sa prvim radom si me oduševio. Ideja je predobra. Fino realizovano. Slovo "N" u obliku broja 11, kao što i naziv firme kaže. Svaka čast još jednom.

Drugi rad ne znam, nekako kao da nešto fali. Jednostavan previše. Onda boje su fino uklopljene, to što jest, jest. Al jednostavno. Možda je baš tako korisnik htio. Ne kažem sad da je samo text, kao što ima nekih .

Treči rad opet mi po meni dao sve od sebe, te je tako završni rad i izgleda. Znaći odlična ideja, opet dobro realizovana. Boke uklopljene, također ovaj krug pri vrhu je predobro odrađen, baš se ističe od osalih, što mi se posebno sviđa.

Nastavi radit, dobro ti ide vjeruj!
Napredovao si puno od prošlog puta 
Ocjena ;

;

1.slika mi se sviđa samo pozadina mi se ne sviđa.
2.odlično urađena,boje uklopljene
3.extra za kraj super oduševio me boje uklopljene kao na prethodnom radu

Možeš bolje 

Post dobio šamar od TRL

Kao prvo, ja bih tražio dozvolu za takvu prezentaciju, jer takva je 95% ista kod eldina. On je to vidio od jednog dizajnera, i slično napravio, a i ja slično radim, pitao sam tog momka smijem li i ja tako, rekao je ma slobodno, samo nemoj identično da bude, a ti bukvalno sve isto uradio:S

Eh sad rad broj jedan ustvari ovaj chartfolio.

Ovo meni i neliči na neki logo. Stavio si krug, nešto CF i onda ovaj niđe veze ovo u sredini gdje piše charfolio tu si gradient od 2 boje stavio i to je to.

Za logo se treba malo potrudit brate mili, a ne neki low shape, i stavit ga na ovu prezentaciju i evo ga super je to =(

Drugo, Wallpaper ovaj eleven.

Ima milion "simple" wallpapera al izgledaju lijepo, ovo tvoje je nigdje veze. Samo nešto napisano i ove dvije naopake jedinice, kao N trebalo bi da bude ali ni ne liči. To treba da je upadno kad jednom trepneš da je N, a drugi put dvije jedinice xD

Onda ovaj Reelmedia logo je baš, ali baš totalno LOW.

Pogledaj samo ovaj dropshadow na krugovima izgleda veoma loše a tek krugovi su zbugani totalno, nekako sjebano izgledaju, ne znam stvarno šta si pokušao ovdje.

Eto pogledaj na šta to liči..

Sve u svemu zaslužio si što si dobio.

Keep it!

Post dobio šamar od TRL

Mozes ti mnogo bolje.

Font na CF logo je uzasan, ovaj wallpaper je totalno "random", pozadina je blank, amaterska da ne kazem, moras to srediti lepo, neki gradient ili nesto, onda ovaj reelmedia logo mi se svidio na prvi pogled, ali sam kasnije malo pregledao u detalje i vidio da je bagovan, krugovi nisu krugovi nego neke cudne elipse.

I jos nesto: Jel logoe radis u CorelDRAW ili Illustrator pa onda prefrlis to u Photoshopu zbog prezentaciju, ili radis ih direktno u Photoshop? Jer ako pobjedis na neki contest a ti nemas vector image tipa .cdr (Corel) ili .ai (Illustrator), nego imas samo .psd, nista od toga.
iTrako je napisao/la:

Kao prvo, ja bih tražio dozvolu za takvu prezentaciju, jer takva je 95% ista kod eldina. On je to vidio od jednog dizajnera, i slično napravio, a i ja slično radim, pitao sam tog momka smijem li i ja tako, rekao je ma slobodno, samo nemoj identično da bude, a ti bukvalno sve isto uradio:S

Eh sad rad broj jedan ustvari ovaj chartfolio.

Ovo meni i neliči na neki logo. Stavio si krug, nešto CF i onda ovaj niđe veze ovo u sredini gdje piše charfolio tu si gradient od 2 boje stavio i to je to.

Za logo se treba malo potrudit brate mili, a ne neki low shape, i stavit ga na ovu prezentaciju i evo ga super je to =(

Drugo, Wallpaper ovaj eleven.

Ima milion "simple" wallpapera al izgledaju lijepo, ovo tvoje je nigdje veze. Samo nešto napisano i ove dvije naopake jedinice, kao N trebalo bi da bude ali ni ne liči. To treba da je upadno kad jednom trepneš da je N, a drugi put dvije jedinice xD

Onda ovaj Reelmedia logo je baš, ali baš totalno LOW.

Pogledaj samo ovaj dropshadow na krugovima izgleda veoma loše a tek krugovi su zbugani totalno, nekako sjebano izgledaju, ne znam stvarno šta si pokušao ovdje.

Eto pogledaj na šta to liči..

Sve u svemu zaslužio si što si dobio.

Keep it!
To je tvoje profesionalno ocijenjivanje moram to ispraviti tj ove moje greske :d

@ kry illustrator i photoshop, znam i u corelu raditi ako zatreba klijentu =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.