Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mobilni internet BH Telecom

183 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.12.2011. u 11:21

Evo poslao sam ono "PRIJAVA" na 061-11-00 i došla mi poruka da sam se prijavio i da mogu ići na internet, ali ja odem na internet piše Service Unavailable.Jel moram neke postavke sam da namjestim, kako da ih namjestim ? RR sam mobitel ali isto.

Imam mobitel Samsung Touchwiz F480.
Jesu ti ista poslali da instaliras?
-Nazovi govornu postu servis za korisnike i reci im problem i oni ce ti poslati nove postavke ili ce ti reci u cemu je problem .. Tako sam i ja uradio 
Treba ti doci ovako: -U sljedecim porukama ce vam biti isporucene postavke,pa ti onda dodju postavke ti memorises,onda dodje poruka postavke su uspjesno su isporucene mozete reset mob.
GL ˘˘
nooveee je napisao/la:
Treba ti doci ovako: -U sljedecim porukama ce vam biti isporucene postavke,pa ti onda dodju postavke ti memorises,onda dodje poruka postavke su uspjesno su isporucene mozete reset mob.
GL ˘˘
Evo sad ću opet probati.
nooveee je napisao/la:
GL ˘˘
Upravo tako treba ti doci instalacija i ti samo ides ok ili uredu i instalirati se,a onda samo off pa on mobitel i moci ce ti net 

A ako ti nedodje instalacija moras njih nazvati da ti send 
Da, vecinu su ti odgovorili, ali ako nisi dobio automatske instalacijske poruke onda moze biti da tvoj telefon ne podrzava to (ustvari da oni nemaju tehnologiju za sve telefone).
Na ovom linku imas opcije da podesis rucno ili automatski, pa pokusaj
trebas dekoditari telefon (10 KM) ako ti ne podrzava telefon instalaciju koju su ti poslali
Adzila je napisao/la:
Upravo tako treba ti doci instalacija i ti samo ides ok ili uredu i instalirati se,a onda samo off pa on mobitel i moci ce ti net 

A ako ti nedodje instalacija moras njih nazvati da ti send 
Ja ih nazvao, kaže broj ja kažem broj ona kaže dopunite kredit pa ćete moći, ja kažem Ok. A imam 1,2KM jel trebam još dopunjavat ili ?
riime je napisao/la:
Ja ih nazvao, kaže broj ja kažem broj ona kaže dopunite kredit pa ćete moći, ja kažem Ok. A imam 1,2KM jel trebam još dopunjavat ili ?
Nazoveš i kazesš "Dobar dan da li mi mozete poslati postavke za mobilni internet jer mi nesto automatski nece" :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.