Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zarada na internetu

289 pregleda · 16 odgovora · otvorena 14.12.2011. u 01:27

Na internetu postoji mnogo stranica na kojima mozete zaradjivati dobre novce.
Dosta tih stranica su SCAM,ili vam ne isplate novac ili cekate 2 godine da vam isplate.

Ja cu vam predloziti nekoliko sigurnih stranica na kojima sam registrovan.

Neobux.com-po meni najbolja stranica za zaradu,tj. metoda zarade je PTC(Paid to click) pregledate njihove oglase i po oglasu dobijate 0.01$,dnevno dobijete oko 10 oglasa.
Naravno to je pocetna zarada,za vecu zaradu morate imati dosta refferala,njih mozete kupovati na stranici.
Minimalno morate zaraditi 2$ da bih vam oni isplatili na vas AlertPay ili PayPal racun(isplata se vrsi jako brzo).
http://www.neobux.com

Isplata se vrsi preko PayPal,AlertPay i sl.
Ja vam predlazem AlertPay

Naravno postoji jos mnogo slicnih stranica ,evo nekoliko:

BuxP.org
bux.to
titancashbux.com
biglevelbux.com
Ko zeli neka proba,nista ga ne kosta..pozz
Nije 0.01 nego 0.001, i slazem se neobux je veoma dobra stranica.
Isplata traje jednu sekundu, i zbog cega preporucujes AlertPay? PayPal je mnogo bolji po vise razloga. Takoder moram reci da je lagano zaraditi pare uz minimalan trud, uzeo sam sebi 20 referalla i 14 dana sam clan, sa zaradom od $1.5 (sto je dobro po meni jer nisu svi aktivni). Ali ponovno, ja sam bolji sa Adf.ly-om, na kojem sam u 3 dana zaradio $14.
Ja bih da dodam... niposto ne pravite multi naloge jer cete dobiti ban.. ja klikam vec neko vrijeme i imam 60 referala :)
I Ja sam vec jednom suspendovan sa neobux-a ali sam ponovo napravio acc...a AlterPay preporucujem jer sam ga vec probao,za paypal nisam siguran
malagutif10 je napisao/la:
I Ja sam vec jednom suspendovan sa neobux-a ali sam ponovo napravio acc...a AlterPay preporucujem jer sam ga vec probao,za paypal nisam siguran
Nije Alter pay nego AlertPay druze :). A PayPal jeste bolji, po meni barem. Za pocetak nema lancanog chargebacka.
je napisao/la:
Nije 0.01 nego 0.001, i slazem se neobux je veoma dobra stranica.
Isplata traje jednu sekundu, i zbog cega preporucujes AlertPay? PayPal je mnogo bolji po vise razloga. Takoder moram reci da je lagano zaraditi pare uz minimalan trud, uzeo sam sebi 20 referalla i 14 dana sam clan, sa zaradom od $1.5 (sto je dobro po meni jer nisu svi aktivni). Ali ponovno, ja sam bolji sa Adf.ly-om, na kojem sam u 3 dana zaradio $14.
jesu li ti ikad isplatili tih 14$ ?
Sph013 je napisao/la:
jesu li ti ikad isplatili tih 14$ ?
Ne, jer je sve zaradjeno od prekucer do danas. Adf.ly je tu isto vremena kao i NeoBux i vjeruj mi, oni ne varaju ljude. Slobodno se registriraj na njihov forum pa vidi dokaze dostave novca. Do kraja mjeseca cu najvjerovatnije oko $100 imati sto ce mi pomoci da uzmem novi cooler i kuciste ♥
Nista bez motike i lopate. Manite se ovih gluposti, samo ce vam vid otici..

Post dobio šamar od 53m1r

Google AdSense - polako ali sigurno! =)
Nije problem zaraditi,ali pitanje je oce li ti ikada isplatiti,zato za neobux mogu garantovati za isplatu :)
ipak kad bi se ovako lako pare zaradjivale preko neta niko nebi radio i svi bi samo sedeli kuci i zaradjivali pare , kol'ko je dobra i korisna stvar tol'ko je i losha.
Pre nego nastavite govoriti kako je lose ovo ono, kako je malo i dugo treba. Zapamtite, ovo je samo mala zarada sa strane bez tolikog truda i investicije.
je napisao/la:
Pre nego nastavite govoriti kako je lose ovo ono, kako je malo i dugo treba. Zapamtite, ovo je samo mala zarada sa strane bez tolikog truda i investicije.
To sam ja pokusavao ljudima objasniti ali ne ide.
Oni bi da sjede 10 minuta pored kompa i zarade 1000$ mjesecno.

Niko ne konta da iako mozes zaraditi ozbiljne pare preko ovoga, to nije glavni cilj. Glavni cilj je da zaradis nesto dodatno. 15-100$ mjesecno za gledanje par reklama dnevno je poklon Boziji. 
Ja isto klikam neko vrijeme i zadovoljan sam za sada..Ko ima vremena nek se reg. nema sta izgubiti.. 
Da ali vecina takvih portala zahtjeva isplatu na neke jos "divlje" servise gdje ti uzmu 90% dobivenih novaca kao proviziju.

Ili moras skupiti najmanje 300-400€ da bi mogao izvrsiti isplatu.
Tako da ljudi se brzo toga zasite...
Ma noramala al adsense donosi veće novce sigurnije .Btw.

Da li neko zna koliko je ad.fly siguran, da li je povjerljiv i da li isplaćuje ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.