Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs-mnogo problema

88 pregleda · 4 odgovora · otvorena 12.12.2011. u 21:21

hi 
prije par dana udjem u cs:
i bezze opalim metak u zid isto ko da nisam opalio
msm nema traga od metaka
koliko god da pucam nista :S

zatim kad sam bacio oruzje i pokupio drugo automatski mi se uzelo u ruku sto sam iskljucio u svom configu
provjeravao sam i u konzoli i u opcijama

i pored toga kad vidim smoke normalno vidim dim osim jednog dijela koji mi izgleda kao da mi je igrica na 8bita :S

taj mali dio dima koji drugacije izgleda je onaj dio koji nastane kad se smoke baci pa po drugi put izadje mali dim iz nje
e taj dim mi je drugaciji xD

molim vas pomozite 
Reinstaliraj CS , ali nemoj u isti direktorij kao što je prije bio.Instaliraj npr. u C:\Program Files\CS2\

Imao sam sličan problem.
_cl_autowepswitch "0" - Ovo ti je da ti ostane prijašnje oružje.

mp_decals "300" - Da se vide metci, obavezno ukucaj prije nego što uđeš na server.

http://pokit.org/get/?3bee50151ddbb514adcdab9a101202c8.jpg - Pokušaj ovo za smoke.

I pokušaj obristati još jednom "config" i ponovo ga ubaci. Moguće da je neki bug, što se tiče tog automatckog uzimanja oružja.
indev je napisao/la:
_cl_autowepswitch "0" - Ovo ti je da ti ostane prijašnje oružje.

mp_decals "300" - Da se vide metci, obavezno ukucaj prije nego što uđeš na server.

http://pokit.org/get/?3bee50151ddbb514adcdab9a101202c8.jpg - Pokušaj ovo za smoke.

I pokušaj obristati još jednom "config" i ponovo ga ubaci. Moguće da je neki bug, što se tiče tog automatckog uzimanja oružja.
ovo mp_decals sam skontao 2min nakon sto sam postavio temu 
btw. ty  

ovo prvo
vec sam rekao da sam pokusao to nece

trece
ty pomoglo mi je ))
Za ovo _cl_autowepswitch , probaj da odeš u "Options" , "Multiplayer" udji u "Advanced " i vidi jel ti kvačica na "Automatically switch to picked up weapons (If more powerful "

I možda ti je do cfg-a , kao što edvin kaže..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.