Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EPN - Rijesavanje problema mirnim putem (banz, kickz ...)

1.232 pregleda · 0 odgovora · otvorena 18.01.2007. u 01:47

E ovako, vecina vas ne zna, kako je biti (dobar) admin, svi koji hoce da postanu admini imaju potpuno krivu sliku o tome, znaci da je zafrkancija, da ce moci raditi sta hoce itd itd, ali nikad se nisu stavili u nasu kozu, i ne mogu da shvate da moze doci do greske. Admin je jedan veoma tezak, i cijenjen posao, valja kontorlisati 25 i vise ljudi sta govori, o cemu pricaju, pratiti cheatere i uz to igrati. Rijetko ko obavlja sve to savrseno jer niko nije stroj pa da bude uvijek tacan.

Sta je admin? - Osoba koja pazi na server i potice igrace da se ponasaju po pravilima servera.

Posljednjih nekoliko sedmica, uvijek sam top tema, dobivao sam prijetnje (iako to vise ignorisem), zbog cega ne rijesite to na miran nacin? Lijepo mi uzmete MSN ([email uklonjen]) i onda porazgovarate i to rijesimo, a ne da prijetite, da me vrijedjate i ostale stvari koje ne biste sebi ucinili. Vec priznate sta ste uradili (cheatali, psovali itd) i ja cu vas unban, uz obecanje da necete to vise raditi, mozete me na mob nazvat, da porazgovaramo o tome i kazete u cemu je problem i da to rijesimo. A ne da otvarate bezze teme kako se zalite na mene, jos necete nigdje stic i jos poticete spamere na forumu.

Iako sam sad uzeo za primjer sebe, mislim da bi se svi problemi oko banova i ostalih nesuglasica na serverima trebali ovako rjesavat, a ne samo na EPN.

Btw, izvinjavam se svima, koje sam neposteno banovao, kickao i slayao iz bezazlenih razloga, posebno giannyu.

Poz, vas eX

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.