Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DJ Sum3k Electro House vs. Romanian House

212 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.12.2011. u 21:24

Novi mix Electro & Romanian house-a
ide 3 na 3 . Prvo selekcija elektra onda laganica rumunske selekcije , playlista u diskripsinu .. za one HEJTERE koji misle da radim u V DJ sa "misom" jedan od poznatih komentara "izbi' si taj mis iz ruke.. blabla" -.-' radim na externalom mixeru trenutno mk4 dj controler i uskoro cu snimati video mix .. meni dovoljno ja zadovoljan .. ;)

sve u svemu uzvaj te u mixu : http://www.youtube.com/watch?v=MC8wz4ePJ8E

Download : http://soundcloud.com/dj_sumek/dj-sum3k-r

PS : ZA ovog bibca koji nije ni pogledao video a stavio dislike .. "jesi ti nesto ljubomoran ili" ?

DJ Sum3k
bravo samo tako nastavi odma na samom pocetku sam znao da ce biti dobra 8-)
Stani sekundu...Hoces reci da ti je umjetnicko ime SUMEK ?
Trebas se zabrinuti.
A sto se konkretno ove stvari tice onda jedan veliki ljajk i pohvala.
_Che5teR_ je napisao/la:
Stani sekundu...Hoces reci da ti je umjetnicko ime SUMEK ?
Trebas se zabrinuti.
A sto se konkretno ove stvari tice onda jedan veliki ljajk i pohvala.
dj sum3k umjetnicko vec 2/3 god :)
McAwesome je napisao/la:
dj sum3k umjetnicko vec 2/3 god
Nisi cuo za DJ Umeka ? inace je vrlo poznat, tako da ti ime nije bas orginalno..

Na taj fazon neces daleko dogurati.
dj sum3k pusti ti njijh sta pricaju imas svoje ja i nastavi sa radom bas ti je fensii imee :$
ACAB je napisao/la:
Nisi cuo za DJ Umeka ? inace je vrlo poznat, tako da ti ime nije bas orginalno..

Na taj fazon neces daleko dogurati.
pa i idem na taj fazon :D

Napredujes nema sta Svaka cast

Sta ste odmah uzeli momka hejtati , ako on zeli takvo umjetnicko ime , sta vi imate tu da komentarisete ?

Odlican mix , prijelazi solidni ( ima bas nekih gdje sam uzivao ), playlista odlicna.

Samo nastavi , nadam se da ces uspjeti nesto vise postici od ovog predstavljanja na netu
wxn je napisao/la:
Sta ste odmah uzeli momka hejtati , ako on zeli takvo umjetnicko ime , sta vi imate tu da komentarisete ? :r

Odlican mix , prijelazi solidni ( ima bas nekih gdje sam uzivao :) ), playlista odlicna.

Samo nastavi , nadam se da ces uspjeti nesto vise postici od ovog predstavljanja na netu ;)

majstore pusti njih jbt uzeo je sumeka sta fali -.-'

Prijelazi predobri

Playlista nije losa

sve u svemu po meni 3.5 trenutno je 22:00 ne smijem bass ukljuciti do kraja mada mislim da bi trebalo sve biti perfektno cak i za 4 (ali početnička)
Fin mix mogu ti rec, samo nastavi sa radom

A ovi gore sto te hejtaju, ne obracaj paznju na njih, ti samo nastavi radit i steli se
DJ SUNNET dobar
LavShinoda je napisao/la:
DJ SUNNET :D dobar :D
ahahha :D hvala legendo

@svima hvala puno .. uskoro kao sto sam reko' video mixovi .. !!
Dobar, samo nastavi !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.