Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Teniski reket .

188 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.12.2011. u 22:19

Dobro vece.

Nasao sam na piku jedan fin reket po pristojnoj cijeni. Onako fin na izgled original je . Babolat je u pitanju. Medjutim ja se tenisom bavim onako rekreativno i ne strucno pa ne znam sta valja sta ne valja.

imam 17 godina .

Specifications:
weight 265 gr
balance 340 mm
Grip: 4 3/8
Tension: 24 -26kg
patent: 16 mians, 20 crosses

Evo specifikacije. Molim samo one koji se bave tenisom ili koji znaju nesto o ovome , da mi kazu jel valja ova specifikacija sta ? .
Jarane za te tvoje potrebe je dobar ! isto se i ja rekreativno bavim ! tako da je dobar
Mozes mi samo reci gdje si ga nasao, radi se o profesionalnom reketu po ovim specifikacijama !!!
Znači ovako, ovaj reket nije pa nazovimo ga za ozbiljnu igru isto ko sto svi pc-ovi nisu za najbolje igre. Reket je pristojne kvalitete i za rekreativno igranje dusu dalo. samo grip mi je malo sumnjiv al njega ti je lako promijeniti.

Ovaj ti je odlican

Specifikacije

Produced 1955–1996

Variants 2.5-inch (6.4 cm), 3-inch (7.6 cm), 4-inch (10 cm), 6-inch (15 cm) and 8-inch (20 cm) barrel

Weight 38 ounces (1.1 kg) to 48 ounces (1.4 kg)

Post dobio šamar od Limmaa

Ja se bavim tim al mi je tih 265 grama malo , daj link ako nije problem
Prijetalju reket je solidan, znaci u opste nije los samo pazi da nije negdje ostecen i slicno. To provjeri kada se nadjes sa likom !
kenaN_ je napisao/la:

Ovaj ti je odlican

Specifikacije

Produced 1955–1996

Variants 2.5-inch (6.4 cm), 3-inch (7.6 cm), 4-inch (10 cm), 6-inch (15 cm) and 8-inch (20 cm) barrel

Weight 38 ounces (1.1 kg) to 48 ounces (1.4 kg)
dobar 3 ?

Post dobio šamar od Limmaa

Treniram tenis, razumijem se strasno.Znaci ako oces strasan Babolat Aero pro drive tj Nadalov, imas babolat plavo-bijeli ukucaj tennis-point.com pa vidi pa nadji na piku neda mi se sad traziti ime tog reketa :d 265 grama je mada mislim da je wilson jaci :]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.