Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Buba Corelli vs Akawelii

318 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.12.2011. u 10:51

Corelli ga je uništio samo tako.. 
Akaweli ima glas bolji jedno 40x.Bubi glas ružan nikakav fuj al je text drama jak.Kad bi bilo da ima izjednačeno ja bi to stavio, al buba ga je dobio samo ima ružan glas fuj.Akaweli ima dobar glas al ono nije njegova background mjuza.
Lol koji glas u ovog Bube :P
Buba ima strasan flow, jednostavno jedan od najjacih diss-ova koje sam cuo 
Buba je jaci ,tekst mu je bolji i ima svoj stil za razliku od Akaweliija koji je u pjesmi ukrao beat od Eminema ...:r

Buba goes all the way!
Ne znam ja za te likove, al ovaj diss valja poslusat !

[youtube]C0ws1J5Q2AQ[/youtube]
torQ7u je napisao/la:
Ne znam ja za te likove, al ovaj diss valja poslusat !

[youtube]C0ws1J5Q2AQ[/youtube]
Daj normalan link za obične smrtnike 

Mrsko mi se patit oko linka..
Corelli mu za Bajram poklonio kraj karijere 

BUBA ♥
Pokidao ga Buba, nevjerovatno!
LaWU je napisao/la:
Buba je jaci ,tekst mu je bolji i ima svoj stil za razliku od Akaweliija koji je u pjesmi ukrao beat od Eminema ...:r

Buba goes all the way!
ahhahaha pa jebote a ciji je bubin beat nego eminemov? :S

joj idete mi na k... kad postavljate ovakve teme, mislim sta stavljas ovo tu kad 95% raje ne zna sta je diss, kamo li da neko da neko strucno misljenje. postoje forumi namjenjeni za to, ovdje mozes upitati kako se tetris igra, al da neko komentarise flow delivery rimovanje blabla.. ma daaj
Buba strasno odradio posao 

Ovog drugog nije ni zanimljivo slusat'.
riime je napisao/la:
Akaweli ima glas bolji jedno 40x.Bubi glas ružan nikakav fuj al je text drama jak.Kad bi bilo da ima izjednačeno ja bi to stavio, al buba ga je dobio samo ima ružan glas fuj.Akaweli ima dobar glas al ono nije njegova background mjuza.
Uzeo je background mjuzu koja nije njegova jer je i corelli to uradio :r
Ne znam kako mozete reci da ga je Buba ubio, bolje malo procitajte text. Akaweli ima kao sto je vec gore neko reko 40x bolji glas a i bolji text. Kod obojce su tudji beatovi, od Eminema, za dissove se i uzimaju tudji beatovi.

Drugo, ukucajte buba corelli - oh no live i poslusajte kako buba pjeva uzivo, bolje pjeva publika od njega.

Akaweli tata za Bubu.

"Ma ko ti j**e mater ba, pocivaj u miru!"
deco draga kad vec ne znate onda ne buncajte previse kad se rade disevi/prozivke , uzimaju se tudji bitovi ako niste znali :S

po meni je buba odr'o akavelija , akaveli smori nakon 3min koje vec slusanja -.- dok je buba i njegov flow eksplodirao koliko je dobar  9-)

a realno najbolja prozivka na balkanu je od Danke (day who ) i njegov diss za marchela ... :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.