Diskusija
U kanti
[TUT] Color correction by igor
162 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.11.2011. u 16:01
5 sliedova sam prebrojao....
To nije tut nego je to Shit da oprostiš.
Napravi to profesionalno,pogledaj malo mastere na ovom portalu a ne kao n00b ito na kvadrat.
Napravi to profesionalno,pogledaj malo mastere na ovom portalu a ne kao n00b ito na kvadrat.
Ma ovo nevalja druze nicem stavio si slike u video ja jedva vidim i onako sam corav drugo ovo nije tut ovo ti je link na temi (: mogo si se potruditi pa nam opisati malo....
Edit: Zato sto pametniji popustaju budale vladaju sa g.ba ovo se ne odnosi na sve....
Edit: Zato sto pametniji popustaju budale vladaju sa g.ba ovo se ne odnosi na sve....
OverAndOut je napisao/la:
5 sliedova sam prebrojao....

I usput ja sam zadovoljan i dobio je Lajk, usput dao je sn za MOJO
Brate , tebi svaka cast , pravi si moviemaker .
Al OVO tut nije
Pravo da ti kazem , meni se ovakve boje ne svidjaju , lijepo to izgleda kad se stalno mjenjaju , sad plava , sad crvena , sad zelena , naravno uz brzu muziku
Al neko cete poslusat , pa ce jednu istu ovakvu boju na movie-u stavit i to nece bit movie , to ce bit shit
Ako budem imo vremena napisat cu ja tut za color correction
Al OVO tut nije

Pravo da ti kazem , meni se ovakve boje ne svidjaju , lijepo to izgleda kad se stalno mjenjaju , sad plava , sad crvena , sad zelena , naravno uz brzu muziku

Al neko cete poslusat , pa ce jednu istu ovakvu boju na movie-u stavit i to nece bit movie , to ce bit shit

Ako budem imo vremena napisat cu ja tut za color correction
tutorial za boje, kako drukčije napraviti famozni muvimejkeri ?
odlične boje za nešto hard DUBSTEPRULZ!
odlične boje za nešto hard DUBSTEPRULZ!
1. Ovo "mozda" nisi ti uopste radio
2. Sto ovo zoves tutom ? Kad si samo postavio link , ko zna ko je to pravio
Ovo je TUT - http://gamers.ba/forum/32/53377/-tut-moviemaking-for-beginners-by-juggaknot/
2. Sto ovo zoves tutom ? Kad si samo postavio link , ko zna ko je to pravio
Ovo je TUT - http://gamers.ba/forum/32/53377/-tut-moviemaking-for-beginners-by-juggaknot/
Post dobio šamar od miire
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.