Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

S8300 kamera problem

82 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.11.2011. u 23:48

Poz,

Imam problem sa kamerom s8300 , znaci problem je sledeci:

Kamera radi , ali problem je kada slikam , moram da se molim Bogu da slika ispadne kako treba, male su sanse da bude kristal , u vecini slucajeva mi bude mutna, ne valja itd.. ako vam treba vise inf. recite.

Takodje sam reinstalirao firmware(ja sam to uradio, mozda pogresno mozda tacno jbg sad), ali ne znam da li je to toga...
Uspjesno sam instalirao firmware, ali sada da li ima posljedice verzija sta vec..

Samsung S8300 , 8mpx

hvala
Na nekim telefonima jednostavno se moras ukupit kad slikas inace slika ti ispadne niđe veze, tako da je moguće da je i taj problem i sa tim telefonom. Jedino danas najnoviji telefoni ne zahtjevaju da se ukipis kad slikas. Čak i fotoaparati neki imaju taj problem : )
NAN1 je napisao/la:
Na nekim telefonima jednostavno se moras ukupit kad slikas inace slika ti ispadne niđe veze, tako da je moguće da je i taj problem i sa tim telefonom. Jedino danas najnoviji telefoni ne zahtjevaju da se ukipis kad slikas. Čak i fotoaparati neki imaju taj problem : )
:D, moram nositi je***e stolice da naslonim ruke da bih slik'o :@
Ja sam imao isti problem sa SGH-G600, prije 2 godine nanijetio K810i, i uzmem G600 zbog 5MP kamere.

Kamera znaci nevalja crnom jadu jadnom uLow je.
Svaka cast za video @ 640x480 odlican je, ali kamera nema sanse da mozes normalno slikati moras se ukipiti da bi slikao.

Izvuku sam pouku za male pare nema dobre 5-8MP kamere .
BR1cK je napisao/la:
Ja sam imao isti problem sa SGH-G600, prije 2 godine nanijetio K810i, i uzmem G600 zbog 5MP kamere.

Kamera znaci nevalja crnom jadu jadnom uLow je.
Svaka cast za video @ 640x480 odlican je, ali kamera nema sanse da mozes normalno slikati moras se ukipiti da bi slikao.

Izvuku sam pouku za male pare nema dobre 5-8MP kamere ;).
Kod mene ne valja ni ku*** kamera , kao da je nekad bolje slikala -.- , sad me izdaje svaki petak , treba da slikam , obrukam i sebe i telefon lol
Imam isti samsung vec godinu i po. Nazalost, moram ti reci da kamera je takva da se moras ukipiti kako bi fino slikao..inace mutna ili cak nekad mi ibaci plavo - crvene cize po slici, onda moram izaci skroz iz kamere i opet uci da bi POKUSAO slikati. -.-'

Kad sam ga kupovao privukla me je samo cam od 8mpx-a.

Ali eto, sta je tu je.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.