Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW server

158 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.11.2011. u 20:55

EE pozz raja evo vec 4 sata skidam wow od 16,6 gb jedva cekam :D ugl prije sam igrao wowa. sad me zanima na kojem serveru vi igrate. znam da ima battle.net koji se placa al isto znam za mnoge privatne server.

Da li je isto iskustvo?
Na kojem vi igrate serveru?
Kako da promjenim server bez resetovanja na lvl 1 xD? ako je ikako moguce!
Uđem ponekad na WoW Molten i odradim koju Arenu i BG.
Al' čuj da promjeniš server a da se ne vraćaš na lvl 1. Javni mi kad to uspiješ 
Igraj na molten-wow.com

Evo ti stranica

Imam zakucanih likova 80 lvl dao sam jaranu sad on igra ne sjećam se ni imena al eto na 3.3.5a patchu ti je najbolji server molten po meni a njihov server > Sargeras.

Napravi acc i igraj možeš na fun-u igrat odma 80 a imaš i ostalo blizz like i tako to x12 rateovi.Uglavnom imaš sve na stranici.

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

Igram na Moltenovom Ragnarosu , lvl 80 na 2 lika na jednom 55 . Tako da ako pocnes igrat na Ragnarosu javi mi se pomocu ti 
sylvanas EU :<

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

Iskustvo nije ni približno retailu (originalnom). Prvenstveno, zato što većina spellova/abilitya ne radi (neke rade ali ne baš kako treba) te neke rade potpuno. Iskustvo na stranu, moja je preporuka uvijek igranje na originalu. Evo da se staviš u situaciju: Školarac, svaki dan odvojiš 1km = mjesečno imaš para da uplaćuješ account. Plus dodatne neke pare od bajrama i slično. Za mene je uvijek bilo pravilo, ako se trujem, truj se kvalitetno. Mada uvijek imaš privatnih servera koji će ljudi igrati duži niz godina. I naravno, uz sve to stoji da kada napraviš charactera (lika) na nekom odredjenom privatnom serveru (ili serveru univerzalno sa retaila) ne možeš da promijeniš server i imaš istog charactera. Moraš sve iz početka.
Skido ja neki dan WoW EU (Original) Do 20 LvL free igras, samo prekino instalaciju skinulo se 3gb i sve zbriso jer ga necu igrat koji ce mi :) !
Pa mozes i official pokusat, mada je meni WoW po mome ukusu presrana igra al je dobra :) ! Al jbg nije moj stil, ja volim rokacinu a ne neko skakutanje sa nekim konjom xD !
Linkovi na PM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.