Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[Zalba] na admine

191 pregled · 10 odgovora · otvorena 13.11.2011. u 19:35

Eo vako ljudi
Vidjeli se novu temu na g.ba
hakiran stema

Skoro istu sam temu napisao
i odbili su je
i blokirali su mi pravljenje vijesti

Ja sam primjetio da se teme prihvataju samo uglednim clanovia na forumu
A admini nemaju zivaca ni vremena da citaju ostale teme koje napisemo mi "pocetnici" pa nam samo blokiraju pravljenje vijesti
Mozda je on prije napisao ? Mozda si imao gresaka ?
brao stoka najjači si

Post dobio šamar od 100kaa

Ako ti je takva gramatika u vijestima, nije ni cudo sto odbijaju.
prijatelju ja sam to rekao (istina na malo grublji nacin) za slike dana te sam dobio ban .. sta ces mozda je to istina mozda ne ali tako je, ne mozemo tu nista, i ja vjeruj mi redovno saljem slike dana i nikad da budu prihvacene ali sta ces, nije vazno ipak je ovo samo neki vid zabave
i ja sam tu vjest napisao..

Al se nebunim, valjda je 53m1r prije napisao

pozz
Admini su u pravu kako ti temu nece odbit ,kada neznas gramatiku :)
Gramatika epic, osmi si razred. Tek sto si dos'o na svijet dobio si ban, nesto pokusavas, nemas pojma o zivotu. Kani se Gamers-a - smori i nas i admine.
Pogledaj samo kakve teme, postove objavljues. Igras San Andreas i Vice City. :|
Evo da ti ja objasnim neke stvari,a vjerujem da ce ti biti od koristi kada ti bude skinuta zabrana pisanja vijesti...
Ja kada sam pocinjao pisati vijesti odbijeno mi je bilo 1337 vijesti,i nikad nisam odustao i uvijek sam se trudio napisati ponovo vijest,i napisati je bolje i skontati u cemu je zaista "caka",tu mi je pomogao momak koji inace prihvata vijesti megamix,on ti je uvijek voljan pomoci i dati upute za pisanje vijesti,znaci sta trebas uraditi da bi ti vijest bila ispravna..
Kada mi je sve fino rekao ja sam napisao vijesti i vijest mi je bila prihvacena,prekuce su mi bile 3 vijesti prihvacene,znaci sve koje sam napisao,jer sam se potrudio i napisao ih dobro i stilski lijepo.

Ja ne znam po cemu sam ja ugledan na ovom portalu,ni po cemu,90 % ljudi uopste ne zna ko sam ja,niti su culi za moj nick niti za mene,nikad nisam imao neku vecu funkciju da bi me znali

Toliko i ne zali se na megamix-a momak dobro obavlja svoj posao,i meni je jednom zabranio pisanje vijesti jer sam ja napravio glupost,ali sam se nakon toga trudio maximalno i sad mi se vijesti prihvacaju
Samim pogledom na gramatičku ispravnost i banalne greške ove teme se dolazi do saznanja zašto ti je vijest odbijena :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.