Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Prijedlog] Brisanje postova

260 pregleda · 16 odgovora · otvorena 12.11.2011. u 14:14

Zdravo zdravo smrtnici po ne znam koji put. Neću da duljim i prećiću na stvar. Naime, primjetio sam da mnogo foruma ima "delete post - izbriši post". Zašto g.ba nema tu opciju? Usput, ne bi bilo loše kad bi mogli citirati dodatne dijelove postova. Egzemplar => neko napiše "ja volim ovo jesti" a neko sljedeći citira samo pasus "ovo jesti" da ne bi morao čitav post da citira. Jest da je ovo teško izvodivo, ali bi mogli da dodate bar brisanje postova. I da, još nešto. Kad ćete popraviti (obećavate godinama ništa) wow armory na profilima? Hoće li se iko smilovati? Pozdrav.
Postove mogu brisati moderatori/gmod/admini, a to djelimično citiranje suxa.
KRYSTAL je napisao/la:
Postove mogu brisati moderatori/gmod/admini, a to djelimično citiranje suxa.
Hajde i da progledamo preko "djelimičnog citiranja". Zašto ja ne bi potpuno mogao da obrišem post nego da čekam nekog da se smiluje i obriše mi ga? Primjerice, neko me preduhitri u postu, ja moram editovati i napisati kao krajnji mediokritet "obrišite ovaj post". Samim tim stvara se spammanje na temi. Zašto jednostavno to ne bi uveli da se spriječi ta glupost? Ima više smisla, nego da čekam gmodove/admine i ostale nadležne da primjete post pa onda obrišu.
SAJDER je napisao/la:
Hajde i da progledamo preko "djelimičnog citiranja". Zašto ja ne bi potpuno mogao da obrišem post nego da čekam nekog da se smiluje i obriše mi ga? Primjerice, neko me preduhitri u postu, ja moram editovati i napisati kao krajnji mediokritet "obrišite ovaj post". Samim tim stvara se spammanje na temi. Zašto jednostavno to ne bi uveli da se spriječi ta glupost? Ima više smisla, nego da čekam gmodove/admine i ostale nadležne da primjete post pa onda obrišu.
Administracija briše postove samo u slučaju da su neprikladni i automacki briše postove kao fulio sam itd. jer ako bi vi imali opciju brisanja posta forum bi postao smiješan..neko nekoga uvrijedi i dođe i obriše post recimo i sl.
KRYSTAL je napisao/la:
Administracija briše postove samo u slučaju da su neprikladni i automacki briše postove kao fulio sam itd. jer ako bi vi imali opciju brisanja posta forum bi postao smiješan..neko nekoga uvrijedi i dođe i obriše post recimo i sl.
Dobro sad što naš balkanski mentalitet drugačije reaguje. Ali primjerice kad se pogledaju forumi za wow i ostali forumi, svi to imaju. Mada dobro, prijedlog je tu da se iznosi.
SAJDER je napisao/la:
Zato što bi neki memberi izbjegli kazne za svoje postove. Tipa opsuju nešto na temi, mi ne uspijemo uhvatiti SS i on će proći nekažnjeno. Ima edit i uvijek može zatražiti da se obriše post. Ovo bi bile suvišne opcije, vjeruj mi.
Ja bi da se uvede opcija Prijavi post. A ko bezveze to pritisne, da ga ban perm

@fensy

bio je g.ba chat i nikad nije bilo nikoga na njemu
Mislim da ima puno boljih prijedloga od tvog, ne bi sad da nabrajam duga mi je lista : Al bi volio da se uvede gb.a chat !!
"Parcijalno" citiranje, kao prijedlog mi se sviđa.

Ako je opširan post, a ti želiš da citiraš nekoliko rečenica ova opcija bi odlično došla. Ovo je bilo na starom gamersu.

Sa ovom opcijom teme bi bile dosta preglednije.

Volio bih da se Nermin ili vlex jave na ovu temu, a ako ne porazgovaraću sa njima oko ovog prijedloga.

Što se tiće brisanja postova krystal je objasnio. Sve i svašta bi se brisalo. Najviše bi se ovo zloupotrebljavalo.

Predlagao sam davno, a evo i risk je spomenuo opciju "prijavi post". Ova opcija bi mnogo pomogla administraciji, naravno zloupotrebljavanja bi se na neki način kažnjavala
* Dodati u Porukama "Poslane poruke" da znamo sta smo poslali nekome.

* Kad dizemo temu (ili pisemo post) da ima opcija "Pregled teme ili posta" da vidimo kako ce izgledati prije nego objavimo ili za teme da imaju Skice (Drafts) da spasimo temu koji cemo kasnije objavit. I za vijesti kad pisemo da se ovo doda.
Ovo za citiranje mi se svidja, a i tacno je toga ima na bruku foruma, a sto se tice brisanja postova to bas i nije potrebno ali eto
codex je napisao/la:

* Kad dizemo temu (ili pisemo post) da ima opcija "Pregled teme ili posta" da vidimo kako ce izgledati prije nego objavimo ili za teme da imaju Skice (Drafts) da spasimo temu koji cemo kasnije objavit. I za vijesti kad pisemo da se ovo doda.
Eh to za poruke je dobra ideja , ima slucajeva ti nekom posaljes poruku i on ti odgovri za jedno dan ill dva i ti zaboravis sta si ga pitao
Ideje sasvim nepotrebne
codex je napisao/la:

+3269

Ovo sam davno jednom predlagao. Ja mislim ash-u!
Zhak je napisao/la:
Mislim da ima puno boljih prijedloga od tvog, ne bi sad da nabrajam duga mi je lista : Al bi volio da se uvede gb.a chat !!
Chat? Šta još? Status veze možda, a?

Nije ovo facebook bolan.

Post dobio šamar od nermin

cheezie je napisao/la:
Chat? Šta još? Status veze možda, a?

Nije ovo facebook bolan.
E ti si našao da mi kažeš ...

Post dobio šamar od nermin

Ovo sa postovima je meni bezze, jer smatra da bi onda moderatori izgubili svoju vrijednost.

+ dajem prijedlog da kada pišemo post ukoliko ima više stranica, da ne moramo listati da vidimo post već da odma automatski izbaci stranicu sa postom. Kao kada ono u profilu kliknemo na neki od postova izbaci nas direktno.

+ da se uvede kada pišemo temu/post da možemo prije postanja/postavljanja da vidimo kako bi izgledala tema.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.