Kod mene komsija me zamolio da mu narucim rucni sat preko neta, na ebayu nasao neki, i sve bilo ok platili preko paypala, i nakon 18 dana dosao rucni sat, i sve ok na izgled kao u opisu sve... medjutim on je odnio sat kod nekog sahdzije i ispostavilo se da je sat kopija, provjereno 100% sta sada raditi, poslali smo poruku covjeku od kojeg smo uzeli medjutim on ne odgovara... imali neko rijesenje da se vrate pare ili nesto posto je bas puno placen, a najgore sto sam ja u ocima los ispao, posto sam ga navukao na ebay da uzme preko njeg... hvala unaprijed i sat je kupljen od privatne osobe...
Diskusija
Zaključana
Ebay sat kopija
353 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.11.2011. u 00:04
ako si platio originalni sat, i ako je pisalo da je original, imas pravo da ga tuzis.
Javi se nadlezim na ebay, da je prevarant i da je te zeznuo..
Amidza je tako tuzio lika sto mu je telefon kasnio 40 dana sa isporukom, dobio je pare natrag..
Javi se nadlezim na ebay, da je prevarant i da je te zeznuo..
Amidza je tako tuzio lika sto mu je telefon kasnio 40 dana sa isporukom, dobio je pare natrag..
Post dobio aplauz od KillaOR
uvijek dobro procitaj opis proizvoda...da li si zakljucio kupovinu feedbackom ako nisi onda mozes uci u proces
ma kad smo dobili sat ostavili smo 5 zvjezdica fedback ... a ako se budem zalio dobivam 100% ili???
Fakeova ima hrpa, nekad ni visok feedback ne opravdava losu robu.
Primjerice, ako netko prodaje Nike Shox i ima 99% feedback, vi tu robu dobijete i skontate da je fake, idete se zaliti, ali prodavac ce stat u obranu s recenicom "Nisam nigdje naveo da je original"
Najgore je to sto neki ljudi kupuju nesto, a ni sami ne znaju kako izgleda original.
Recimo neko uzima Rolex i slicne satove, pa ljudi skontajte malo nitko bogat nece ici kupovat Rolex na ebayu, ali zato ima hrpa wannabi richie richa koji kupe Rolex ili nesto slicno, ne znaju kako izgleda original ali ipak daju +1 feedback jer su presretni robom.
Tako da taj 100% feedback nema nekog smisla, sve ovisi o vrsti trgovca. Od 100 njih barem petorica prodaju orginale ( citaj kopije),a ako naletite baš na toga onda jbg.
Sa ovim ebay buyers protection se stvar malo poboljsala, tj. trgovci koji su u tom sustavu vise ne dobiju pare od ebaya sve dok vi ne ostavite +1 rep...
Jbga qme ima ona stara;
Poslije njanjanja nema kajanja.
Primjerice, ako netko prodaje Nike Shox i ima 99% feedback, vi tu robu dobijete i skontate da je fake, idete se zaliti, ali prodavac ce stat u obranu s recenicom "Nisam nigdje naveo da je original"
Najgore je to sto neki ljudi kupuju nesto, a ni sami ne znaju kako izgleda original.
Recimo neko uzima Rolex i slicne satove, pa ljudi skontajte malo nitko bogat nece ici kupovat Rolex na ebayu, ali zato ima hrpa wannabi richie richa koji kupe Rolex ili nesto slicno, ne znaju kako izgleda original ali ipak daju +1 feedback jer su presretni robom.
Tako da taj 100% feedback nema nekog smisla, sve ovisi o vrsti trgovca. Od 100 njih barem petorica prodaju orginale ( citaj kopije),a ako naletite baš na toga onda jbg.
Sa ovim ebay buyers protection se stvar malo poboljsala, tj. trgovci koji su u tom sustavu vise ne dobiju pare od ebaya sve dok vi ne ostavite +1 rep...
Jbga qme ima ona stara;
Poslije njanjanja nema kajanja.
Ove kako ti to ide.
Prijavit ces tu osobu ebay-u , oni ce ga pokusat kontaktirati ( ako tebi nije odgovorio ) ako se njima ne javi oni odgovornost preuzimaju na sebe , tu osobu kaznjavaju a tebi vracaju pare ! Tako je meni bilo
Prijavit ces tu osobu ebay-u , oni ce ga pokusat kontaktirati ( ako tebi nije odgovorio ) ako se njima ne javi oni odgovornost preuzimaju na sebe , tu osobu kaznjavaju a tebi vracaju pare ! Tako je meni bilo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.