Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nestaju SSovi iz igre

203 pregleda · 3 odgovora · otvorena 07.11.2011. u 20:08

Pozz, znaci u CSu mi "nestaju" ss-ovi iz igre, znaci kliknem F5 u igri u cs folderu u program files nema slika kad trazim pa sam koristio search i nasao slike ali u nekom drugom folderu, a ne tamo gdje je instaliran CS.
Evo slika : http://imageshack.us/photo/my-images/191/aaaxgf.jpg/ (morate zumat jednom da se vide slova koja sam oznacio)

Znaci u tom folderu pise da su smjestene slike sto vidite na ovoj slici ali eto mi je otvoren sa lijeve strane folder "korisnik" u kojem nema dalje tog foldera koji tu pise.
Znaci : kako da nadem u C:/users/korisnik taj folder "appdata" i kako da namjestim da mi se SSovi spasavaju u normalni CS folder ?
Meni se to desavalo ranije,i ja isto nisam znao gdje nestaju slike,i onda sam reinstalirao cs pokusao tako,i kasnije kada sam opet pokusao moglo je,sad valjda se pojavi neki bug ili sta vec,ugl znam da sam ja tako uradio,ako ti neko kaze bolji nacin da se ne moras peglati oko reinstalacije bolje za tebe
vEYRON je napisao/la:
Meni se to desavalo ranije,i ja isto nisam znao gdje nestaju slike,i onda sam reinstalirao cs pokusao tako,i kasnije kada sam opet pokusao moglo je,sad valjda se pojavi neki bug ili sta vec,ugl znam da sam ja tako uradio,ako ti neko kaze bolji nacin da se ne moras peglati oko reinstalacije bolje za tebe :)
probao sam reinstall igru ali opet ista stvar...
izvini za citat
Ako ti trebaju slike print screen i u paint pa ctrl plus v i eto i imat ces ,a za to rjesenje neznam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.