Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ukradeno auto :D

76 pregleda · 0 odgovora · otvorena 05.11.2011. u 14:46

eh raja neznam vise sta da radim :D evo da vam ispricam sta se desilo i odakle meni ideja da idem kupovat auto u vrijednosti do 400 maraka :D
ljetos frend skupio nekih 300 maraka i kupio peugeot 309 naravno neispravno do boga bez kocnica itd :D i sletimo mi s tim, njemu propadnu pare i sta sad.. ja radio mjesec dana u kaficu, ostalo mi nakon svega 200 maraka i kupim si yugu 55 koral sasvim neispravno, bez papira i prometne..
yugo ko yugo volan leta sam, prebacivas brzine on skace metar udesno i eto ja prebacivam brzine po glavnoj .. rastezem ga kad mi ostade mjenjac u ruci.. i nista u zeljezo prodam i uzmem 190 maraka :D
i sad dosadno svima u selu nema auta nema nicega..
i nadje se nesto zlata i t**** i zaradi se jos 400 maraka :D i kupim opel kadet 1.3 benzin bog zna koje godiste bez papira sa prometnom.. i ajde ovo se moze barem zakljucat.. i ja kontam nece niko krast.. kad ono nema auto prozora jednog..
i jucer ja dolazim iz skole sretan, mogu cijeli dan van .. rucam, izidjem van.. idemo ja i frend prema mjestu gdje je auto.. dodjem.. vadim kljuceve, ali auta nema..
i ja sad kontam neko me zajebaje iz sela.. pretrazim sve propitam sve ali auta nema..
po nekim cinjenicama zakljucili smo da su cigani to ukrali.. ali nije mi jasno kako jer akumulator prazan, nema goriva, sto znaci da ga ne mogu na zice upalit -.-

i sad nesmijem zvat policiju jer nemam: vozacke, papira od auta, prometna, auto nije na meni nego na nekom liku iz doboja itd itd :D

jedino nam ostaje cekat cigane da veceras prodju sa svojim autom kroz selo i zatuc, a ono sta mi nije jasno je to da mi frend kaze da je vidio ove sa svojim autom i iza njih idu dvojica sa mojim :SS
tako da ce veceras bit noz boxer cakija :D i ostala oprema .. .ovo pisem iz dosade, eto ako nekoga zanima :DD
ako ne dodju veceras mi cemo se lagano zaputiti prema njihovim kucama i elegantno uci u jedno auto , koje bude, i bjeziiiiii :D
bit ce updateano s vremenom :D
pozz :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.