Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Laptop problem (sony vaio) ne pali.

61 pregled · 4 odgovora · otvorena 05.11.2011. u 10:02

a cuj sad kad gledam po svom HP-u ne znam sta bi moglo od ispod mozda usla voda tamo gdje je baterija ili ako mu je ventilator ispod pa mozda je kod otvora od ventilatora usla voda... najbolje bi bilo da ga rastavis nzm.... ima vise vrsta kvara ili je mozda samo jedan kvar u pitanju...
deklok je napisao/la:
a cuj sad kad gledam po svom HP-u ne znam sta bi moglo od ispod mozda usla voda tamo gdje je baterija ili ako mu je ventilator ispod pa mozda je kod otvora od ventilatora usla voda... najbolje bi bilo da ga rastavis nzm.... ima vise vrsta kvara ili je mozda samo jedan kvar u pitanju...
oke drug zahvaljujem mozda bude od pomoci,ali volio bih da je baterija vise neg ista hehe pozz
oldsql99 je napisao/la:
oke drug zahvaljujem mozda bude od pomoci,ali volio bih da je baterija vise neg ista hehe pozz
e vidis ja vas to nebi volio jer mi je riknula i sad je samo na punjacu laptop... Ista takva baterija dodje 100 € u tgovini, a preko ebaya 25 € pa sad ti vidi a oba dviej su kineske...

Ako ti stari radi u Njemackoj vise ti se isplati kupit si neki laptop bar ja mislim da su tamo jeftiniji nego ovdje...
Ti kao laik to ne mozes nikako popraviti ni zamijeniti, niti bilo koji hardware guru moze ovako bez da vidi laptop odrediti sta mu je otislo, moguce je da mu se sve sprzilo. Ako mislis popravljati odnesi u servis i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.