Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

lag zbog TS3

161 pregled · 11 odgovora · otvorena 03.11.2011. u 21:18

Pozz .. Eh ovako, imam problem kada sam na ts3 serveru i na cs serveru sve mi je ping normalan do 30-40 dok ne stisnem tipku da pricam na ts3 (Push to talk) onda mi skace preko 200 i kada ponovno pustim tipku ping mi se kroz neki vrijeme vrati u normalu...Ako ima neko da zna u cemu je problem zamolio bih da mi pomogne .Unaprjed Hvala.. :)
ne stiskaj je xd .. slm se..

pa logicno net ne moze da ti to izrdzi na neki nacin ..
rejtove si podesio sigurno cim znas uci na ts.
pokreni game booster i probaj onda.
Pa konekcija ti nije dovoljno dobra da u isto vrijeme igras i koristis ts. ts ti isto korisit upload i download kad pricas/slusas druge.
Eh upravo sto ti ljudi iznad govore, slabiji net pa ne moze da izdrzi sve odjednom.
Ja dok sam igrao to koristio sam skype i nije mi lagalo, ali mislim da sad bi jer ipak i skype je postalo lagav :P

pokusaj neki drugi voice program, ako ti je dobra konekcija vidi mozda imas neki virus pa ti uzima previse i tako to.. ako nista ne mogne uzimaj jaci paket :P
Konekcija upload slab jer kada pritisneš push to talk kada kećeš nešto to se uploaduje i naravno kad se vrši upload nemaš dovoljno uploada mora lagati, probaj smanjiti rejtove ili na sobi kvalitetu.
Jednostavno imaš mal upload ili ga neki drugi program opterećuje.
E posto su ti svi isto rekli NEVERICA !!! Probaj staviti ako imas neki dual core ili jace hl.exe na jedan procesor a ts na drugi pa vidi sta ce se desavati :D

Valjda kontas ako NE onda si glup
Nezz paket mi je 1024/256 oborit cu sistem pa ako o5 bude isto kupit cu bolji paket ..Hvala svima :)
ma i ja brt imam isti problem kad igram sve normala ping neprelazi 40 , kad pocnem pricat skoci na 150 :S .
Uzmes bolji net i sve ce bit ok 9-)
Nije to do neta , i meni se to desavalo i samo sam podesio kvalitet sobe sa 7.57 KiB/s ili 5.32 KiB/s , stavio sam na 2.66 i sad mi uopste ping ne skace ..
Kvalitet je zvuka mozda malo slabiji ali mozes normalno igrati i pricati ..
Saaade je napisao/la:
Nije to do neta , i meni se to desavalo i samo sam podesio kvalitet sobe sa 7.57 KiB/s ili 5.32 KiB/s , stavio sam na 2.66 i sad mi uopste ping ne skace ..
Kvalitet je zvuka mozda malo slabiji ali mozes normalno igrati i pricati ..
Hvala brate pomogao :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.