Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Potrebna kod za lan

205 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.11.2011. u 19:06

Zdravo.
Imam veliki problem kada igram sa prijateljima lana. Znači problem je u tome kada vrijeme treba da istekne primjer. 10 sekundi do kraja runde.. terorist planta.. i to vrijeme od runde i dalje teče.. znači c4 kad se planta to se vrijeme ne stopira već ide dalje.. i tako i kad teroristi plantaju ct pobijedi.. Eh, sad, da li ne ko zna šifru za ovaj problem ?

Hvala unaprijed.
Pa ako terori imaju 30 sekundi da plantaju c4 i ako uspiju da plantaju u tih 30 sekundi naravno da ce runda trajati dalje dok c4 ne explodira ili je kanteri ne defjuzaju.
Takva je igrica jbt :S
mp_roundtime 1.5 (1:30 minuta itd po želji)
Techeran je napisao/la:
mp_roundtime 1.5 (1:30 minuta itd po želji) ;)
1.75
Mislim da on ima problem s tim sto se runda zavrsi kad istekne vrijeme runde , npr. 1:30 , iako je c4 plantan ... ako sam dobro razumuio ...
Demonijak je napisao/la:
Pa ako terori imaju 30 sekundi da plantaju c4 i ako uspiju da plantaju u tih 30 sekundi naravno da ce runda trajati dalje dok c4 ne explodira ili je kanteri ne defjuzaju.
Takva je igrica jbt :S
Nisi me shvatio ba.
To je se i meni dešavalo dok sam igrao u lan-u.Ja sam malo povećao mp_roundtime :)
pa stavi na 20 minuta roundtime i wozdra

moraju plentat u 20 min :D lol
cs-skini.me/csfull/

skinite, instalirajte na sve kompove i derite ;)
To ti je bug na csu,nije ni do kakvih komandi,nadji drugi cs naprimjer onaj skini.me

Post dobio šamar od IceWolf

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.