Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

zɯı [ɔıd]

220 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.11.2011. u 16:42

.

Sigurno se pitaš zašto dvije zvijezdice Dati ću objašnjenje jer je sad to pod moranje.

Ovako nemoj da sad misliš da imam nešto protiv tebe pa te možda namjerno hejtam i to. Prvo da kažem da nisam neki znalac što se tiče PS-a ali eto da kažem svoje mišljenje. Za prvi rad imaš kao "podlogu" životinju odnosno pticu sovu i po mom mišljenju sa njom si mogao znatno bolje uraditi sliku i na drugačiji način (bar po meni). Što se tiče drugog rada nije ništa specijalno, fino urađeno, ali također po meni prejednostavno. Nastavi raditi, tvoji prošli radovi su mi se znatno više svidjeli.

Come on!

Evo slike koja je strašna, a tvoja je. Znam da nije isti stil, ali jednostavno mi se ove ne sviđaju.

Sto se mene tice, prva slika ti je brate ulow ( govorim sa pogleda tvoga standarda - 4 zvjezdice ) ... Puno si bolje manipulacije mogao narpaviti sa ovom sovom, a druga slika je ovako imba GL
Pa ne mogu uvijek isto raditi. >.< Moram se okusati i u drukcijima stvarima.

ove 3 samo zbog prve a ova druga mi se uopshte ne svidja

prva i moze da prodje mada nije ni ona neshto , bolji ti je stari "still" bio :}
iMZ je napisao/la:
Pa ne mogu uvijek isto raditi. >.< Moram se okusati i u drukcijima stvarima.

- Pusti hejtere, sova owna

Post dobio šamar od aer0

- Ocjena :

Prvi rad je dobar . Fino si uklopio sovu sa ostatkom slike , fine efekte nabacio , kao i boje . Mog'o si još malo poraditi na slici , ali sve i svemu nije loše ...

Dok za drugu sliku ne znam šta da kažem , jedino da je ideja rada dobra !

Možeš i ti bolje , iskreno (: !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.